Каква диета ми трябва????

11.04.08
08:14

на 19 съм 1.71см 73-74кг тренирам 3 пъти седмично.ходя на на фитнес близо 2 год. Главният въпрос ми е каква диета да използвам за изгаряне на мазнините???нискокалорична ли? корем нямам искам да сваля мазнините от паласките бедрата и таза???
какъв ще е ефекта от изкачването и слизането на стълби по 30мин 1 път седмично и ако може да ми кажете примерен режим на хранене? :)

ГП

11.04.08
11:06

Здравей!Ами 1 път седмично не си е оферта имаше една статия ... http://www.bb-team.org/articles/1039 прочети я ще ти е от полза.В нея се споменава че между две кардио тренировки не трябва да има пауза повече от 48 часа ... ;)
А за хранителния ежим може да ограничиш сладкото и тестеното,спри газираното,ей такива минимални неща мисля че ще ти помогнат да постигнеш целта си.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1