15.04.08
19:00
Здравейте, откатко правя кардио започнаха да се появяват некфи червени пъпчици по бедрата ми, вчера се появиха 4-5 и на прасците.Задължително си взимам душ след кардио, но минават поне 30мин.Идва лятото,а аз не искам да се разкарвам с такива крака.
Някакви идеи ?
По-здрави.
Здрасти!
Ти сигурен ли си, че кардиото е причина? Да не би нещо да те е хапнало между другото, вече има гадни насекоми. :)
Какви са пъпките - големи, малки, с връх...
еми и при мен го има това. поне до колкото забелязах е от изпотяването и праха,мръсотията. просто порите се запушват , зачервява се, и се получава нещо подобно като пъпки на лицето :)
05.06.08
05:45
Прилича на Стафилокок. Но по-скоро е на хигиенна основа, при положение и че спортът е замесен тук. Значи - щателен тоалет с антибактериален сапун, пране на всичко на 60 градуса, ако се налага - дори гладене с гореща ютия и естествено, индивидуални кърпи, хавлии и така нататък.
16.06.08
14:23
Незабравяйте хигиената на самата фитнес зала и уредите в нея. Ползват се от много хора които също се потят :-)
17.06.08
03:32
Оппределено хигиената на залата и изпотяването са фактори, НО трябва да се има предвид и храненето ... определени храни или групи храни, които може да са причина за тези обриви наред с останалите два фактора!
24.02.09
15:27
Храненето може да окаже влияние...