Пъпчици по бедрата

15.04.08
19:00

Здравейте, откатко правя кардио започнаха да се появяват некфи червени пъпчици по бедрата ми, вчера се появиха 4-5 и на прасците.Задължително си взимам душ след кардио, но минават поне 30мин.Идва лятото,а аз не искам да се разкарвам с такива крака.
Някакви идеи ?

По-здрави.

16.04.08
11:02

Здрасти!
Ти сигурен ли си, че кардиото е причина? Да не би нещо да те е хапнало между другото, вече има гадни насекоми. :)
Какви са пъпките - големи, малки, с връх...

16.04.08
17:51

Да, сигурен съм.Пъпчиците са с връх малки и като се стиснат излиза нещо бяло.

04.06.08
20:00

еми и при мен го има това. поне до колкото забелязах е от изпотяването и праха,мръсотията. просто порите се запушват , зачервява се, и се получава нещо подобно като пъпки на лицето :)

05.06.08
05:45

Прилича на Стафилокок. Но по-скоро е на хигиенна основа, при положение и че спортът е замесен тук. Значи - щателен тоалет с антибактериален сапун, пране на всичко на 60 градуса, ако се налага - дори гладене с гореща ютия и естествено, индивидуални кърпи, хавлии и така нататък.

CL

16.06.08
14:23

Незабравяйте хигиената на самата фитнес зала и уредите в нея. Ползват се от много хора които също се потят :-)

СБ

17.06.08
03:32

Оппределено хигиената на залата и изпотяването са фактори, НО трябва да се има предвид и храненето ... определени храни или групи храни, които може да са причина за тези обриви наред с останалите два фактора!

24.02.09
15:27

Храненето може да окаже влияние...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1