16.04.08
05:38
Здравейте! Значи тренирам от 4-5 месеца , имам добри резултати на 16 години съм , ям по 6-7 пъти на ден , но каквото ми падне... Опитвам се да гледам да ям повечко пилешко и т.н , но някой път или няма да има или ще е малко. Затова вчера отидох и си накупих само за мене ( в смисал отделно майками да ми проготвя яденето ) картофи , кисело мляко , грах , моркови ,пилешко (ама не много ) , овесени ядки , яйца ( не много) , и тва е отделно саламища и др. ама незнам те май не трябва да се ядат . Също пия протеин преди тренировка и креатин преди и след . Ще съм много благодарен ако някой ми подреди яденията и ако не стигат продуктите да каже кой е най-важният за да си го купя защото в къщи се яде не това което трябва .
Аз съм подобен случай :( . Майка ми ми готви пилешко, айца, сутрин не ми прави друга закуска, аз си правя мюсли с мляко, но баба ми сякаш й говоря на инджикитайски че не й ща манджите... Вече почти винаги имам пилешки пържоли на разположение, така че се храня както трябва. Добре е да имаш към половин кило пил гърди у вас винаги, майка ти да ти ги прави на пържоли и през деня да си ги топлиш. Между другото 16 не е ли доста малко за взимане на креатин???
Основсното е сутрин мюсли/овесени ядки после през някое хранения нещо от рода на извара с 2 яйца. Ня обяд и вечер месо(най-вече пиле), яйца, салата и тва е. Вечерта недей яж хляб и се лишавай от каквито и да ненужни въглехидрати(никакво сладко!) а гледай нещо от рода на салата със зехтин, защото трябва нещо мазно дая вземеш най-добре със зехтин!
Мнението беше редактирано от Vasko на 16.04.08 05:53.
16.04.08
06:04
Еми то хубаво ама виж кви продукти имам само.... И пилешко не мога всеки ден да ям да кажем през ден ;) а иначе за креатина аз и преди 3 месеца пак пиех и съм доволен
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31941/
смятай...някой с твоя ник е пуснал същата тема в друг раздел о_О
хахахахахахахахахахахахахаха!!
16.04.08
15:59
казано от vatchev на 16.04.08, 07:00:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31941/
смятай...някой с твоя ник е пуснал същата тема в друг раздел о_О
хахахахахахахахахахахахахаха!!
Аве мама му на тоз... един защото ми знае паролата и ника и по принцип и дватама ползваме не знам как точно се е случило и двамата да пишем ама карай... Е ся някой ще помогне ли или не ? и между другото метан не съм вземал !!!