Суроватъчен протеин, BCAA, Acetil L-Carnitine

16.04.08
14:07

Здравейте,

Как ме съветвате да разпределя приема на тези добавки? На НВД съм, но почвам да си мисля да увелича малко въглехидратите които приемам на ден, понеже в момента ги избягвам колкото се може повече - имам предвид че освен съдържащите се в млякото и другите храни, които приемам не ям храни които имат по-голямо съдържание на въглехидрати като хляб, овесени ядки и т.н.. След проведена консултация относно приема на аминокиселините мисля да пия протеин преди тренировка и сутрин в нетренировъчни дни, аминките след тренировката, а за карнитина се чудя дали да го сложа преди лягане или сутринта - но тъй като се пие на гладно не знам ако го пия сутрин в нетренировъчните дни как да го съчетая с протеина. Какво бихте ме посъветвали?

Благодаря предварително.
Поздрави!

16.04.08
14:16

В треноировъчни дни: преди тренировката нагладно пиеш карнитина със доза ВСАА и след тренировката пиеш суроватката+ВСАА и вечер още 1 доза карнитин може.
В нетренировъчни дни - ако правиш някакво кардио - преди кардиото пак карнитин и ВСАА, после суроватка и пак може ВСАА. Ако не правиш кардио пий сутрин на гладно суроватка+ВСАА и вечер 1 доза карнитин. Съвета ми е, щом си решил да топиш почти всеки ден да имаш кардио.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1