Nolvadex !!!

Темата е заключена.
FE

10.03.04
17:35

Zdraveite za purvi put shte vzema bianabol i vidiah che tribava da se vzema i nolvadex. SAmo nerazbrah po vreme na cikula ili sled nego i po kolko da vzemam kato maksimum bianabol vzemam 20 mg. Blagodaria vi predvaritelno :)

12.03.04
10:50

Нолвадекс (Тамоксифен, Ген Тамоксифен)
Това не е спортен препарат, а лекарствено средство. Съдържа активната съставка Tamoxifen Citrate и е много силен антиестроген. Първоначално е разработен в помощ на жените, страдащи от рак на гърдата. Нолвадексът блокира свързването на естрогена с податливите на него клетъчни рецептори и по този начин предпазва тялото от нежелани ефекти (гинекомастия). Препаратът има и някои странични действия като главоболие, стомашни разстройства, отпадналост, натоварване на черния дроб. Предлага се под формата на таблетки от 20 мг. Всяка опаковка съдържа 30 таблетки. Необходимата доза е 1 таблетка на ден. Обикновено се взема в последните 2-3 седмици на стероидния цикъл и се продължава до 2-3 седмици след края му. В случай, че се провежда “жесток” цикъл с високи дози на препарати като анадрол и бионабол, препаратът може да се употребява и от самото начало на цикъла.                                                                                      P.S. Tova go prekopirah ot fitbg.hit.bg

12.03.04
14:39

awe veche mi pisa momcheto na lichnite i mu otgovorih ostana dovolen tui che ne mu pishete poveche suveti ne e ostanal bez saveti spoks
po-zdravi

12.03.04
18:12

To na mene mi pisa 4oveka i az poneje ne sum go izpolzval i ne sum privurjenik na tova da govorya za neshta koito ne sum izpolzval go oputih da te pita tebe za tiya raboti.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1