Въпроси за сесамин и още нещо...

17.04.08
16:44

Здравейте! Четейки статиите тук и в чужди форуми оставам с много добри впечатления от сесамина. Но всичко това е само на теория никъде не прочетох някой от опит да каже как е и заслужава ли си парите че клони към 80 кинта. Намерих го и в bodybuilding.com но го има на различни фирми ако може да ме посъветвате на коя фирма да го търся и как стоят нещата с доставката от там. Другото ми питане е дали ще е добре да го комбинирам с CLA. Ако не с някой др продукт по ваша преценка.

17.04.08
18:10

Никой ли неможе да отговори или питам нещо за което има материали?! Аз потърсих но не намерих това което ми трябва ако може поне някой линк с инфо. Благодаря!

17.04.08
18:18

Личните ми наблюдения върху Sesaglow na Controlled Labs:
- при чистене не забелязах никакъв ефект, само бях много летаргичен
- в основен период ми помага да не омазнявам много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1