Корема и локалното чистене...

ГН

18.04.08
21:40

Значи преди всичко ми е ясна зависимостта от диетата при чистнето на корема. Имам дълъг стаж, но корема винаги ми е бил зле и никога до сега не съм имал ясно оформен плочки. Тази година нещата вече се променят и ще се постарая да се променят докрай. Все пак търся съвет - ако целта ми е максимално изгаряне на кормните мазнини, все пак и тренировката има някакво отношение. Какво е вашето мнение? Колко често, по колко повторения средно? Лично аз в момента тренирам по 220 повторения средно през ден, но е имало и периоди през които съм тренирал 300 през ден или пък 800 яки повторения (и тежест и т.н.) на всеки 3-4 дена.

BU

18.04.08
23:20

Ау,недей така 300-800 повторения.Първо не те ли мързи,бе ?!?! И второ - пречиш на горките мускули да се възстановяват...

Ако целта е да чистиш там - интервално кардио.Ако това не помага - виж си въглехидратите.Ако и това не помага - запиши се на някакъв спорт.Като по магия се вталяваш.Ако и така не стане - гръмни се. (аз така бих постъпил  :-/ )

Но това са общи приказки и ти сигурно знаеш тези неща. :) Моето мнение как се тренират? Аз вече не си тренирам го тренирам корема директно,но драконови флагове,повдигания на краката,ренегадско гребане и т.н. са номер едно.

Има и нещо друго.Като качаш маса по цялото тяло и плочките ти набъбват и така изглеждат по-добре след като изчистиш.Без маса няма смисъл...

ПС:

Прочетох ти поста още веднъж и разбрах какво питаш.  :lol: Аз казвам - по-добре вместо тренировка за топене - тренировка за хипертрофия. (rock) Не бих си пропилявал времето и нервите с потящи тренове за топене...остана на гимнастика да тръгна.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 18.04.08 23:22.

ГН

19.04.08
07:28

Интервалното кардио и диетите са ми ясни, ккто смея да твърдя и тренировкат на корема. Просто търся съвест, гледната точка на птребитлите на форума, с какви упражнения за корем, в какъв обем и колко често работи най-добре (макар и вторично след диета и кардио) за изчистване на корема? Ясно, че тренировката за корем да изчисти, да речем не повеч от 10% от общото количство мазнини, останалото е благодарение на деата и кардио, но дори и на толкова ще съм доволен.

FL

25.04.08
10:33

значи това е за всички, които имат проблем с корема- оформянето ще стане само и единствено със съпротивителна сила от сорта на някакви ластици/пружини. земате ги закача те ги на някаква стойка или нещо- малко въображение и импровизация и си измисляте упражнения с които товарите главно коремните мускули- това е истината!

ВЛ

25.04.08
11:58

Лично съм пробвал тези упражнения и има ефект оформи ми се корама и започнаха да се пооформят плочките но сеа нямам време да ги правя http://vbox7.com/play:3bce109c

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1