Продукти на PEAK

21.04.08
15:00

Какво мислите за продуктите на този производител и по-точно за протеина им?

За нищо не стават. Протеина в частност пък хич.

казано от Георги Гайдов на 21.04.08, 17:11:

За нищо не стават. Протеина в частност пък хич.

На база на какво - личен опит, други мнения? Нека се аргументираме само, че иначе се пораждат хем двусмислия, хем съмнения и т.н. :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 21.04.08 17:59.

Личен опит, многократен и други мнения. Залата в която тренирам им е дистрибутор. И те не са доволни, защото хората не са доволни.
Специално протеина им е редък и много странен като консистенция. Супер рядък става. Пил съм и X-pump. Не си обосновава описанието на опаковката.

21.04.08
18:42

Аз пия “Anabolic Protein Professional” и съм много доволен от него..и като цена и като ефект :)
Вярно,вкуса му няма нищо общо с шоколада..ама не е чак толкова гаден ;)

PE

30.04.08
06:37

Георги Гайдов,
виждам, че се изказваш доста пренебрежително за добавките, които ние представляваме. Би ли споделил с нас кои добавки са по-добри от нашите на пазара и ако си толкова сигурен, ако искаш можем да се обзаложим и след това да направим тестове на добавките, които ти си предложил и нашите и да сравним. Виждам, че си доста пристрастен и още нещо, след като шефовете на твоя клуб където тренираш не са доволни, защо дистрибутират нашите добавки тогава :) ?
Изказваш се много цветущо и просто не ти прави чест повече да говориш така, считай се за предупреден, че мнение не се изказва с думите: “За нищо не стават. Протеина в частност пък хич.”, защото може и да не си прав и можеш да кажеш, че не си доволен, но не и да коментираш в частност ПРОТЕИНА, като въобще не казваш дори кой от протеините, защото те са доста видове приателю...,а за X-Pump май доста си презобил, за да не усещаш нищо, как пък всички са супер доволни от него, а изведнъж се появява КОМПЕТЕНТНИЯТ и говори, че не си обсновава описанието на опаковката (да за съжаление не е толкова силен, като това, което ти си биеш), но пък е доста добър, имайки се предвид, че е Dopingfree ;)

Мнението беше редактирано от PEAK на 30.04.08 06:46.

Нямам никакво намерение повече да коментирам фирми точно заради вашата. Оправяйте се както знаете. С това детинско поведение не очаквайте да станете лидер на пазара.

PE

30.04.08
08:42

Братле точно ти не говори за детинско поведение, защото ти следя мненията от известно време и хулиш наляво надясно всички фирми!!! Точно ти не си човека които ще казва коя фирма е боклук и коя не е!!! Незнам как всички хора са доволни от марката само ти нещо винаги не си доволен от никои и от нищо.

Страшно е нали :) Мисля може да прекратим вече дискусията. Нито ти ме убеди в нещо, нито е редно да има такива разправии.

PE

30.04.08
09:00

Да така е, но не е и редно да се изказваш по този начин !! Лек ден

VE

30.04.08
12:58

абе миналото лято си купих една тениска чисто червена и сега гледам на нея пише Peak :)  сигурно лелката от магазинчето си е купувала добавки от тази фирма след което е получила подарък (тениска)  и после е решила да я продаде :) ама е готина бай да уей хаха

30.04.08
13:37

казано от vencibs на 30.04.08, 12:58:

абе миналото лято си купих една тениска чисто червена и сега гледам на нея пише Peak :)  сигурно лелката от магазинчето си е купувала добавки от тази фирма след което е получила подарък (тениска)  и после е решила да я продаде :) ама е готина бай да уей хаха

А може би е така, просто защото на английски думата “peak” означава връх ;)

VE

30.04.08
19:10

като се замисля може и да си прав :) хахаха

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1