За отслабването

02.01.05
12:20

Здравеите, извинете че ви занимавам с такива въпроси на които сте отговаряли хиляди пати, но от утре смятам да почван отново да ходя на фитнес и тъи като сам абсолютен начинаещ ми трябжат вашата помощ и съвет като хора които разбират от тези работи.Значи искам да питам какво трябва да пия за отслабване и стягане на кожата едновременно защото не искам да отслабна и да стана като някакво перде с провиснала кожа.Значи смятам да ходя 3 пъти в седмицата на фитнес и 2 пъти на баскетбол.Смятам да спирам сякакви подправки сякакво сладко и сякакжи тестени изделия.Ще ям само месо зеленчуци и плодове, но искам резултатите да са колкото може по бързи, като не искам кожата ми да провисне страшно много.Съжалявам ако ви звучи като пална глупост и се ядосвате че само ви занимавам с идиотщини, но наистина ще ви бъда страшно благодарен ако ми помогнете.Благодаря ви предварително.

03.01.05
12:10

здрасти Boogoo,

радвам се, че си взел чудесното решение да започнеш с фитнеса.
значи, хубаво е човек да има реалистични очаквания и да не смята че чудесата стават за един ден, всъщност те дори не съсществуват..така че, за начало, препоръчвам ти да си поставиш малко и постжими цели. не мисля, че ще имаш проблем с увиснала кожа, тя се отранява оперативно, не знам да има препарати за стягането и. Виждам че се занимаваш с баскет, това е похвално и смятам че като начало, ще ти помогне да влезеш в кондиция и да се поизчистиш,  като едновременно си подобриш сърдечната издръжливост,  но в по дългосрочен план той не би бил съвместим с сериозен бодибиллдинг, но разбира се ние не знаем какви са твоите цели.

дай малко данни за себе си, и не се притеснявай за провисналата кожа, нали ще я пълним с мускули !  :)

03.01.05
22:10

ми значи аз сам нвисок някаде 175 и тежа горе долу 85-86 килограма.Аз миналата година отслабнах бая по този начин без никакви медикаменти.Искам да отслабна пак ама по барзо.Затова ако можеш да ми кажеш какво да взимам.Апък за провисналата кожа не искам да я отстранявам оперативно искам ако може по някакв друг начин ако ми увисне кожата да я стегна.Благодаря ти много че реши да ми пишеш. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1