Проглем с ухото Да ходя ли на Фитнес

25.04.08
10:01

Значи боли ме ухото възпалило се е средното смисал като хълцам ме боли реска болка за 1 сек .. и като се оригвам например заглухнало е леко въпросът ми е да ходя ли на фитнес о_O и ако ида има ли вероятнос да се усложни ?!? Днес см Крака и Рамо.

25.04.08
11:31

трябва да спреш фитнеса за някое време.

25.04.08
11:45

Защо задаваш един и същи въприс в различни теми? Нали ти отговориха вече веднъж! И ако не се лъжа,точно Миро ти отговори и на двете места по един и същи начин :lol:

казано от jeny на 25.04.08, 11:45:

Защо задаваш един и същи въприс в различни теми? Нали ти отговориха вече веднъж! И ако не се лъжа,точно Миро ти отговори и на двете места по един и същи начин :lol:

без да искам ..

25.04.08
13:41

Консултирай се с доктор, никой който не те е видял и не разбира не може да ти каже. За всеки случай преди да отидеш на лекар не ходи на фитнес и се консултирай с минимум 2ма лекари, защото може да попаднеш на някой доктор... Квито много ги има в БГ!!!

Океи мерси мн момчета

10.05.08
10:40

Отиди неприменно на някой специалист, аз така след настинка тъпото ГП ми каза, че ми няма нищо и след седмица една вечер се събудих с невероятни болки в едното ухо, след което на сутринта текна някакво вещество от ухото ми (гноен секрет с кръв).
След като ме прегледа лекар каза че ми е спукано тъпанчето, но слава богу се възстанови за месец някаде, сега има едно пукане което се усеща от време на време, след фитнес ми заглъхва за малко ама кво да направя. Лекувай се навреме, защото при мен вече след всяка настинка усещам проблем в ухото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1