Съветче за бързо отслабване

27.04.08
21:35

значи 92 кг съм и съм 183 на 16 съм и искам да стана поне 80 кг някой може ли да ми пропоръча какво да ям какво не кога и как ......

Темата беше редактирана от Kovalsky на 29.04.08 11:35.

27.04.08
22:06

Не се отслабва с това което ядеш, а с това което не ядеш. Няма да ти препоръчвам какво да ядеш, нито кога или как.. препоръчвам ти колко да ядеш. Малко. И фитнес/кардио/спорт през ден или по-добре - всеки ден.

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 27.04.08 22:08.

27.04.08
22:13

За да свалиш 12 кила за месец не трябва почти нищо да ядеш и да се скъсваш от тренировки и пак не е сигорно, че ще стане. Да не говорим, че ще се скапеш тотално. Не ти го препоръчвам, първо, щото няма да издръжиш, второ, щото е вредно и трето, щото ще си върнеш килата след още месец-два и даже може да качиш някое от горе.

27.04.08
22:14

http://www.bb-team.org/articles/910/
http://www.bb-team.org/articles/914/
http://www.bb-team.org/diets/
Късно си се сетил за бала.... Тия работи не стават така!

Мнението беше редактирано от Flask на 27.04.08 22:14.

ГН

28.04.08
04:25

казано от Петко К на 27.04.08, 22:13:

За да свалиш 12 кила за месец не трябва почти нищо да ядеш и да се скъсваш от тренировки и пак не е сигорно, че ще стане. Да не говорим, че ще се скапеш тотално. Не ти го препоръчвам, първо, щото няма да издръжиш, второ, щото е вредно и трето, щото ще си върнеш килата след още месец-два и даже може да качиш някое от горе.

При мен ще стане... Ама за всичко останало си прав. Някой по-долу беше споменал за бала - едва ли, момчто е на 16. Иначе ако държи аз му азвам да пробва, ама трябва да се потроши откъм диета и каридио, това съвсем няма да е здраволословно отслабване и ао държи да е еедин месец да се задоволи с не повече от 8 кг, а тия 12 кила дето си ги мисли - поно 7 седмици. Пак е ужасно бързо, ама ако иска да си троши главата избора си е негов.

28.04.08
06:37

на бал съм на братовчедка ми е понеже всички от нейния клас момиче ще си имат кавалери , а тя не и ме помоли да ходя с нея и каза ако може малко да отслабна не е оточнявала но според мене ми трябват толкова за да сваля коремчето

преди 2 месеца бях 97 кг и за 2 седмици станах 92 и тва стана с кардио 5 пъти в седмица и ядене закуска 2 яйца и една филия с нещо после цел ден плодове и зеленчуци и само вода .....

28.04.08
07:53

пич, ти нито знаеш за какво става въпрос, нито пък искаш да разбереш. Петко К се опита да ти обясни за какво става въпрос. Махни хляба, сладкото, ориза, картофите и производните им и к’вото свалиш до тогава.

28.04.08
07:54

Ми да, мускули най-лесно се горят. Трябват ти белтъчини. Не е цаката кантара да покаже 5 кила по-малко и от тях 2 да са вода 2.8 да са мускул и да си свалил 0.2кг сланина... Надявам се разбираш за какво ти говоря. Абсолютно във всяко ядене трябва да имаш достатъчно количество белтъчини. Ето го моят съвет. Запазваш закуската, като махаш хляба и слагаш една купа с овесени ядки и прясно мляко 1% или 1.5%. Обяд - зеленчуци и пилешко, за вечеря същото. Между основните хранения може да вкараш малки хранения. Ето ти един кратък списък с храните, които ще ти свършат работа:

- пилешко и други крехки меса
- обезмаслени или нискомаслени млечни продукти (млека, извара и тн)
- яйца (двете на закуска са достатъчни)
- зеленчуци (всякакви и по колкото искаш)
- плодове (тук не прекалявай)
- овесени ядки
- ядки (бадемите са най-добър избор, фъстъците не отстъпват)
- маслини
- зехтин

Със сигурност има и други храни, но с тези определено ще отслабнеш. Повече от 5 кила за месец си мисля, че е просто невъзможно и тук говоря само за сланината, а не да гориш от мускулната си маса. Запомни най-важното - белтъчини във всяко едно ядене. Отслабването е нещо много по-сложно от колкото си мислиш. Успех!

29.04.08
11:44

Кажете така дали става :
Закуска
      10:00 -  2 яйца , 100 гр сирене , 2-3 маслини , 1 морков ,
      11:00 -  кардио 40 мин

Обяд
      12:00 -  Таратор , някакви плодове и ядки
      16:00 -  2 ябълки + 1 портокал

Вечеря
      19:00 -  Шопска салата и пиле с ориз
      20:00 -  Кисело мляко
      21:00 -  Кардио

29.04.08
12:01

Ти май не четеш какво пишем, а? Ние тогава защо се хабим???

29.04.08
14:48

офф питам те дали така става да ям това както ти си изброил храни и от тях си направих меню , пък колкото толкова за 1 месец ...

29.04.08
15:05

Сложи месо на обяд... Казах ти, във всяко ядене да има белтъчини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1