01.05.08
21:15
Здравейте!
Извинявам се искрено и МНОГО Много съжелявам за глупавите въпроси , които предстоят.
Значи въпроса ми е относно НВД което искам да съставя , но съм много бос по темата , четох темата на @emzo , много уважение за него :). Изчислих си ВМР , калориите и прочие... но като взех да чета за мазнини , протеини , въглехидрати и прочие , нещо ми стана трудно в избора и изготвянето на диетата , защото не съм се заинтересовал до толкова , че да знам какво съдържа точно храната която поемам. Много се извинявам пак :) , ако някой може поне малко да ме упъти за какво става върпос и как да действам , ще съм му много благодарен.
Ето и параметри :
Мъж , 193 см висок , 104 кг , 18 години
3116,77 (OKБ)
Спортувам лека атлетика (от където се понатрупват килца..) , баскетбол си цъкам за кеф и във залата кисна. Имам някакви гадни мазнини в коремната област , искам да ги махна.. чакам L Carnitine да пристигне.. ама явно и диета ще трябва да поддържам. Който може да помогне.. ако може да помага. Благодаря много предварително!
Първо псувните са забранени .
Второ , чети .
Трето , чети повече .
На повечето посетители на форума им омръзна да пишат едно и също , така че не очаквай някои свестен отговор освен ако не ни дадеш точна диета с храни/грамаж/протеини/въгл/мазнини/час на деня в които се приема . Имам подръка една таблица - http://spidersport.com/calories.php .