07.05.08
09:32
Здравейте!
Значи целта ми е да изчистя мазнините и искам да ви питам дали са подходящи комбинацията от няколко добавки.Това са ефедрин + Fyre + L-carnitin.Сега съм 83кг и искам да сваля около 6-7.Много ще съм ви благодарен ако оставите мненията си. :-)
Здравейте!
Значи целта ми е да изчистя мазнините и искам да ви питам дали са подходящи комбинацията от няколко добавки.Това са ефедрин + Fyre + L-carnitin.Сега съм 83кг и искам да сваля около 6-7.Много ще съм ви благодарен ако оставите мненията си. :-)
Направи тази комбинация и ще си ОК
Fire+Spyce+L-carnitin
Предполагам, че нямаш високо кръвно, защото в противен случай горенаписаното не е подходящо.
И кардио всеки ден по 30 мин.
07.05.08
15:02
ами примерно вместо това Spyce използвам animal cuts? лошо ли ще е ? fyre + animal cuts + lcarnitin ?
Мнението беше редактирано от nobambino на 07.05.08 15:02.
Първо говориш/пишеш за ефедра, а сега за Spyce.Ти знаеш ли какво искаш ?
Не може да ги комбинираш и по този начин.
Fyre + Animal Cuts също не е удачна комбинация, сам разбери защо.
07.05.08
16:31
еми аз искам мнения и по тях ще се ореантирам.за това питам...
07.05.08
18:09
Избери си един от двата продукта. Няма смисъл от 2 бърнъра едновременно. Или си мислиш, че колкото повече добавки толкова по - голям ефект. Диетата е най - важна, по - добре върху нея помисли повече.
07.05.08
20:13
а според вас кой е по-добър кътс-а или fyre-?
07.05.08
20:25
Съмнява ме да има някой, който ги е пробвал и двата продукта и може да ги сравни, имайки предвид, че т’ва е единствения начин да се разбере кой е по - добър. А и както знаем за всеки е строго индивидуално кои съставки му действат и кой не. Тази година на мода е Fyre-а.
07.05.08
20:27
Махни ефедрина и всичко е 6. Fyre + l-carnitine - повече от задоволително,
Съмнява ме да има някой, който ги е пробвал и двата продукта и може да ги сравни
Има, има :P
А и както знаем за всеки е строго индивидуално кои съставки му действат и кой не
Нямаш си напредстава колко си прав :D
07.05.08
21:07
Йохимбе + ефедра, само след готово завещание. Чакай да позная, даже няма да си следиш пулса при кардиото, нали? :) Сладур!