Добавка за подтискане на апетита или за изгаряне на мазнини

MI

07.05.08
19:22

Здраствайте братушки, накратко да ви изложа моя проблем. Бях дебел, размазах се от спорт без грам диета и станах машина дето не отказваше да се съзтезава в къвто и да било спорт. Машината я завъртя живота и спря да тренира. Пак стана лоена топка без желание за живот. Сега машината иска да се възроди. Много издържам на физическо натоварване, но гадното е че започвам да отслабвам чак след повече от месец къртовски труд. А това е демотивиращо и то как. Ще се наложи освен да спортувам и да намалявам храната. Дотук добре ама резултатите са след месеци а моя мързел не види ли резултати и се отчайва. въпроса е как мама му стара да ускоря резултата. просто искам да започна да отслабвам по-скоро  а не да свалям по 50 кила на месец, защото много добре знам че свалянето на повече от 4 кила месечно става или чрез обезводняване или чрез ампутация на крайник или чрез гавра със здравето. Чудя се дали да взема фет бърнър да ускори процеса. От друга страна си мисля че некъв препарат който да ми убива апетита би ми помогнал да спазвам нискокалорийна диета + кардио и макар и бавно да почна да отслабвам, като не си губя разсъдъка с баници и тутманици. Дайте некъв акъл че вече не мога да се гледам. Относно финансовата част мога да отделям по 100 кинта на месец стига да върши работа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1