Какъв протеин

07.05.08
19:40

Трябва да ми протеин за едно от междинните хранения (в момента свалям) и след тренировка евентуално. Затова не мисля да харча много пари и ако може да ме ориентирате към нещо около 20 лева.

07.05.08
20:21

За 20 лв ще е някоя малка разфасофка и то българска. По - добре събери/отдели повече пари. Иначе една суроватка ще ти свърши идеална работа за след тренировка..

За 20 лева... niente. Докарай ги до към 100 на месец за хубав US протеин. Тогава има смисъл.

СБ

07.05.08
20:44

20 лева е твърде малко за протеин, ако говорим за нещо което да дава резултат, а не носи просто думата в заглавието си Протеин! По добре ги дай-тези пари за храна ако ме питаш мен...

07.05.08
21:29

За тия пари най-добрия протеин е “Пил. филе” в разфасовка около 3 кг ;)

08.05.08
06:46

Протеина, от който имаш нужда е сурватъчния, а останалото го казаха колегите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1