08.05.08
06:26
дали е толкова добър и силен или просто е прехвален...
как да го комбинирам с друга силна добавка?
08.05.08
07:17
Muscletech са една от най-популярните и престижни марки за добавки. Доста приятели имам от US които са заклети фенове.
Предполагам че е добра идея да се комбинира с нещо от тяхната серия като creakic, gakic. От проятели в ЕС пък чух че Аплодан и Анатор са много добри.
Ако решиш да се пробваш дай после едно ревю, че няма много инфо в БГ пространството за МТ.
08.05.08
16:58
не искам да прозвучи като нещо лошо, но специално Muscletech е една от най-оплюваните марки най-вече заради скъпите им цени. Специално за Leukic за да бъде ефективен трябва да се взима двойната доза, тоест едно шише свършва за 15 дни,2 шишета за месец,желателно е да се комбинира с Creakic, а по-възможност си купи новите версии Hardcore. Аз лично никога не бих си взел Muscletech, освен ако не е на някаква смешна цена. По мое лично мнение,обаче, единствено Leukic Hardcore i Creakic Hardcore са може би стойностни,но в двойна доза Leukic,иначе не
08.05.08
17:44
не искам да прозвучи като нещо лошо, но специално Muscletech е една от най-оплюваните марки най-вече заради скъпите им цени. Специално за Leukic за да бъде ефективен трябва да се взима двойната доза, тоест едно шише свършва за 15 дни,2 шишета за месец,желателно е да се комбинира с Creakic, а по-възможност си купи новите версии Hardcore. Аз лично никога не бих си взел Muscletech, освен ако не е на някаква смешна цена. По мое лично мнение,обаче, единствено Leukic Hardcore i Creakic Hardcore са може би стойностни,но в двойна доза Leukic,иначе не
А ,за суплемента NANO VAPOR какво ти е мнението ???
09.05.08
03:51
Един от многото предтренировъчни продукти за напомпване, енергия и издръжливост,нищо по-особено от вече съществуващите на пазара