e-mail известявания

Имам въпрос към техническата част. Може ли да се направи известяването да прекъсва след пращане на първия е-мейл, преди отваряне на линка.

Ако сега се абонирам за някоя тема ми се праща мейл при всеки нови пост. Не е ли по-удачно да се праща мейл при нов пост ДО отварянето на линка. След това да спират. Така за една тема получавам 10 писма...

П.П. Ако не съм се изказал ясно казвайте, че ме е напекло слънцето и не мога да мисля :)

E като си абониран за тема, то това е смисъла бре брат - за всяко мнение да имаш мейл.
Иначе - защо не ползваш RSS емисията? И тя известява, но по можеш да си я изкусуриш.

Хм ... би трябвало е да е така, както го казваш, но ще проверя. Мнението на Дзвера също има основание и ще трябва да видя коя гледна точка е залегнала “отдолу”.

казано от D3BEP на 11.05.08, 18:44:

E като си абониран за тема, то това е смисъла бре брат - за всяко мнение да имаш мейл.

Не е вярно. Идеята е да получаваш и-мейл, че темата е обновена докато не я видиш отново. Какъв е смисъла да се абонирам за тема и да получа 10 еднакви писма, като и едно ми стига да каже, че темата е актуализирана. В пхпББ е заложена точно тази идея.

Идеята тук излиза, че е по-различна - “известявай ме за нови постове след моя”, а не “известявай ме, ако темата се актуализира”. Лично мнение нямам кое е по-добро, тъй като подобен вид следене не е част от практиката ми като потребител.

казано от Димитър Михайлов на 11.05.08, 19:41:

Идеята тук излиза, че е по-различна - “известявай ме за нови постове след моя”, а не “известявай ме, ако темата се актуализира”. Лично мнение нямам кое е по-добро, тъй като подобен вид следене не е част от практиката ми като потребител.

И при мен, но заради слабостите в новата система ми се налага да ползвам това (на актуални теми не дава раздела, отчита ги по нелогичен начин и т.н.)

Има ли все пак някаква възможност за това, което писах горе или няма как ?

Ще проверя допълнително за решение (директно или алтернативно).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1