Animal Test + Animal Pump + Animal Cuts

11.05.08
19:22

Мочета твърдо реших да пробвам тази комбинация обаче:
1. Не видях из Форума как точно се пие всеки един от суплементите?
2. С тази комбинация ще запазя ли ММ и същевременно да чистя мазнините и да сваля 5 кг. тегло?
3. Има ли съставка в добавките която да покачва кръвното? Моето е 130/85 но с прием на медикаменти за да го подържам в тези граници.
Благодаря.

11.05.08
19:55

1. Кажи на колко години си, защото ако си под 18-19, аз не бих ти препоръчал Animal TEST.
2. Комбинацията с Cuts ми се стува малко неразумна. Ако искаш да качваш - качвай. Ако искаш да сваляш, има и по-добри продукти, но какви точно, не мога да ти препоръчам, щото в тази област не се имам за специалист.
3. Какво е кръвното ти налягане без медикаменти? Ако страдаш от остра хипертония, по-скоро избегни Анимал Пъмп, защото това все пак е азотен бустер.
4. Ако все пак решиш да приемаш тези продукти, аз бих ти препоръчал така:
Две кутии Анимал Тест
Две кутии Анимал Пъмп
Една кутия Анимал М-Стак

Седмица 1-6вкл - Анимал Тест
Седмица 1-8вкл - Анимал Пъмп
Седмица 7-9вкл - Анимал Стак

* При всички положения обаче, недей рискува с твоето кръвно налягане, и махай червената капсула от Пъмп-а.

След това направи една почивка... не за друго, а защото няма да усешаш пълния ефект от последващи суплементи.

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 11.05.08 20:06.

11.05.08
20:29

Ха-ха благодаря ти, не съм на 19 а на 40 г.
Нямам остра хипертония а просто леко повишено кръвно, следствие на наследствена обремененост по бащина линия.
В момента ползвам BSN - Nitrix, Cellmass и No-Explode и се чувсвам ОК.
Просто след цикъла с BSN ще направя почивка и искам да пробвам горепосочените суплементи на UNIVERSAL.
Та сега ще може ли да получа конкретни отговори относно приема и дозирането, както и за евентуални елементи съдържащи се в тях покачващи кръвното налягане. Благодаря.

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 11.05.08 20:43.

BO

11.05.08
20:30

как така не видя като няколко теми под твоята с подобно име точно това се обсъжда :)
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32355/

Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 11.05.08 20:31.

11.05.08
20:38

казано от bobi_benetton на 11.05.08, 20:30:

как така не видя като няколко теми под твоята с подобно име точно това се обсъжда :)
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32355/

ОК, но няма инфо за приема на Aimal Test и Animal Cuts

12.05.08
08:57

След като си на 40 и нямаш сериозни проблеми с кръвното налягане, не би трябвало да имаш проблем с тези продукти.
Хубавото на Animal Серията е, че всички необходими за деня вещества са събрани в едно пакетче и се приемат наведнъж. Кратко и ясно.

Animal Test - приемай го по време на предтренировъчното хранене, което по възможност да е основното ти хранене за деня. В нетренировъчен ден - по същото време пак с храна.
Animal Pump - на празен стомах, най-добре 2 часа след храненето и 30 мин преди тренировката. В нетренировъчните дни - сутрин на гладно, 30 мин преди закуската.
Animal M-Stak - 45 мин преди тренировката. В нетренировъчен ден, по някое време следобед, на празен стомах.

Animal Cuts го пий тогава, когато искаш да чистиш. Доколкото знам обаче, не е един от най-добрите продукти за чистене.

12.05.08
14:09

Благодаря за отговора.

04.07.13
15:24

На 16 съм и след няколко месеца правя 17.
Как да го взимам сутрин като стана на гладно по едно пакетче ( 9 хапчета ) и след 5-6 часа пак трябва да взема преди тренировка.
Или пък сутрин на гладно преди тренировка и след това след 5-6 часа на гладно, че искам преди обяд да ходя на фитнес. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1