12.05.08
09:16
Здрасти, в момента отслабвам, намалил съм вългехидратите доста, ама отслабване без бягане е ташак или за мен почти невъзможно. Преди 2 месеца заради мойта си купихме един кростренажор Кетлер с 10 степени на натоварване. В момента бягам на него по 25 мин. сутрин на гладно - 5 мин на 2-ра степен, 10 на 3-та, 5 на 4-та, 5 на 5-та. Пише, че горя 200 калории. Потя се, натоварвам се, ама нямам мускулна треска, която лично за мен е фактор за добра тренировка. Все си мисля, че ако ходя на стадион да бягам 25 мин ще ми е друго натоварването. Не мога да преценя доколко има смисъл от този кростренажор, ама ми е супер удобно, щото не разполагам много с времето си. Кажете кво мислите за натоварването на тея машини, ако обичате! Поздрави!
12.05.08
10:09
Обикновено е 76, като бягам стигам до 145, подържам скорост от около 24 км/ч.
18.05.08
06:39
Основната роля я играе диетата.Която освен, че трябва да е бедна на въглехидрати трябва да е богата на протеин и ....т.н.
18.05.08
09:45
Какъв трябва да е пулса обикновено, аз правя няколко мин. нормално темпо и след това няколко почти на макс. тва грешка ли е, колко трябва да ми е пулса.