креатин+геинар+протеин

^K

04.01.05
16:31

В1ера си взех креатин геинар и един млечно-яичен протеин (за преди лягане).Интересува ме как да ги комбинирам за да имам максимален ефект и да си взема ли декстроза за да подсиля ефекта от креатина.
аа ида добавя имам и амино 2700 на универсал .Дали ше мога да ги вмакна някаде в сметката?
Аре ве пичове няма ли да отговорите.13 човека са видели темата и маи никои не разбира от добавки а ?

Мнението Ви беше модериран от мен. Моля занапред използвайте бутона “промени”, вместо да пускате два или повече последователни поста.
Относно другото: мисля, че е нормално, че никой не отговаря. Така и трябва да бъде. Къде е личната информация? Къде са целите? Как тренирате?
В най - общи линии:
Глюкозата има синергетичен ефект за енергията, като креатина. Да, може креатинът да се пие с малко глюкоза.
За преди лягането гледам, че няма какво да се казва, след като сам сте си избрал режима.
Аминото например две преди, две след тренировка(зависи от личното тегло) и в нетренировъчни дни две сутрин.
Лично аз бих вземал гейнъра сутрин и преди тренировка, да кажем час, но това зависи от много неща.. Креатинът като че с глюкоза е удачен преди тренировка.
И... Извинявайте за въпроса, но... как се спряхте на тази комбинация точно, след като не знаете дори как се приемат?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1