Дневника на Искрен

Темата е заключена.

16.05.08
15:24

Здравейте на всички, казвам се Искрен. От известно време следя сайта, допадна ми и затова днес реших да се регистрирам и пиша. Аз сам от почти месец на 22 години и съм от Варна, или по точно от околностите на Варна:-) Тренировките във Фитнес залата започнах преди около 2 или 3 месеца но все още има неща които са ми неясни и затова се надявам да се доинформирам с ваша помощ. Както казах вече навърших 22, килограмите са ми около 103 в момента висок съм около 186 до 188см. За съжаление не си знам всички размери но тези които знам са ръка 40 до 42, сега е 41 май. Гръдната обиколка ми е около 120, ако съм я измерил правилно. Бедрото към 70 май беше. Знам също че китката ми беше малко над 21см. За Соматотипът ми немога да кажа. мисля че ектоморф смесено с нещо друго, но на това много не вярвам. Ще съм благодарен ако някой може да се изкаже по това. Качването на килограми не ми е трудно. нито пък свалянето им. а поддържането им май ми е най-лесно. Сега съм 102 или 103, но имам и мазнини. Те са около 20 до 24 %. А мазнините съм стигал и до 30%. Скоро ще сложа и мой снимки.
А ето и програмата ми, много бих се радвал ако може да я коментирате и да направите предложения по нея.

Деля тялото на 2 части.
1 част  гърди, трицепс, крака.
2 част  гръб, рамо, бицепс.

тези две части тренирам в три дни като ги редувам.
И следователно:
1 ден

Клек
в серий с
15п
12п
10п
10п
10п
10п

Хоризонтален лег
в серий с
12п
10п
8п
8п

Наклонен лег
в серий с
12п
10п
8п
8п

Френско
в серий с
12п
10п
8п
8п

Вертикален скрипец
в серий с
10п
8п
8п

и  вртората част от тялото

Гребане
в серий с
12п
10п
8п
8п

Мечка
в серий с
12п
10п
8п
8п

Тяга
в серии с
12п
10п
8п
8п

Раменна преса
в серий с
12п
10п
8п
8п
8п

Разтваряне на дъмбели
в серий с
15п
15п

Бецепсово сгъване с прав лост
в серий с
12п
10п
8п
8п

Скотово
в серий с
10п
8п
8п

Тренирам в Понеделник, Сряда И Петък. Като редувам дните.
Целите са ми да покача мускулна маса и по специално в ръцете. Мога да тренирам и повече дни в седмицата и под друга програма но незнам как да я изградя или пък как да допълня сегашната ми програма. Ще съм много бладарен за всякакви съвети.

Относно храненето. Старая се да се храня поне по 5 пъти дневно основно с месо, и да приемам около 300гр протеин. Пия протеин, креатин, аминокиселини, глутамин, таурин. Както казах целта ми е да покача мускулна маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1