04.01.05
20:16
Ще ми го донесат както и глутамин от Германия,някой използвал ли го е,ефект имало ли е и как,кога и поколко го е пиел?Аз смятам да го пия по три грамана ден(на 3 приема),но никаква представа нямам кога,ще говзимам с креатин и глутамин.
06.01.05
00:50
Еми аз преди като взимах само HMB го пиех преди тренировка 2 капсули и след тренировка 3. При дозировка от 3 g дневно ( не се впрягай много-много кога да ги взимаш, карай 1 прием преди тренировка другите 2 след, но ти си решаваш експериментирай :wink: ), знам че се взима на 3 приема. Като го комбинираш с Creatine в зареждащ период става супер комбинация а пък ако имаш и L-Glutamine… :lol: Така съм чувал, но не съм ги пробвал заедно ( всъщност пробвал съм ги но тогава не се храних правилно и не си спомням точно какво съм постигнал ). За глутамина взимай 10грама преди и 10грама след тренировка ( зависи каква разфасовка ще имаш, ако е по малка карай по 5грама дозите ) и задължително преди лягане още една доза ( няколко часа след последното хранене)... и последен съвет -> тъпчи се с много храна ( потдържай някаква високо калорийна диета, разбира се в зависимост от това дали искаш да качваш или да сваляш килограми т.е. да чистиш, ако ще качваш увеличи храната за да има ефект от ценните хранителни добавки :wink: ) и успех :!:
06.01.05
13:10
[quote author=“andrew”]20гр. ми се вижда много глутамин..
В такъв случей вкарвай по 5 на доза :wink: . Така излизат 15грама ( ако нямаш много глутамин недей пий преди лягане, въпреки че това би доста усилило ефекта му ).
09.01.05
10:12
Hydroxy Methyl Butyrate HMB
Има два начина на прием 3пъти на ден с храната.
Или преди и след тренировка.
Ако пиеш 10г глутамин, 20г креатин и 3г НМВ се счита за супер комбинация, на и яж здраво!!!И пии вода!!!
Но можеш така:
1г НМВсъс закуската 5г креатин
1г НМВ преди трениниг и 5г креатин(тва с предтренировъчното ядене)
ТРенировка към 16ч
Веднага след нея пиеш: 5г креатин 5г глутамин 3сл мед
Прибираш се и след 20мин се наяждаш и глътваш още един грам НМВ
Към 20ч: 5г креатин
преди лягане:5г глутамин
ТОВА САМО 10 дена- после смъкваш приема на креатин до 2г със закуската и 5г след трен
Е ТВА Е трепач, братле!
Аре искам да кажеш какво си постигнал. ПОСТНИ ГО КАТ ЗАВЪРШИШ ЦИКЪЛА