04.01.05
22:49
Понеже за пръв път през живота си напоследък ограничавам количеството храна, която консумирам, особено вечерно време изпитвам силни пристъпи на глад, дори понякога ми е трудно да заспя, защото мисълта ми е в ... хладилника.
Естествено ще се справя като посвикна малко, но ми е интересно имате ли някакви трикове за справяне с пристъпите на вълчи глад - примерно чувал съм, че е добре една ябълка да се изяде или нещо такова...
04.01.05
23:35
Ям белтъчно преобладаваща храна с ниско съдържание на мазнини и захари. Пример: Извара със зеленчуци в смес 1:1. 400 грама храна от това и изкарвам нощта.
04.01.05
23:57
Е аз като съм гладен ям затова станах 100 кила мазна лоена топка :D
ок, ще пробвам извара със салата, лошото е че глада ми е ако мога така да го нарека “въглехидратен”, защото ми се ядат такива неща, които съдържат въглехидрати.
Ще свикна де, предполагам че е въпрос на няколко дена адаптация. :D
Да бе :) Като искаш да сваляш и се натъпчеш като прасе в 2 часа нощес.. много голяма услуга ще си направиш :lol:
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ще ядеш храни които имат малко калории а повече обем например салати и др
- Абе Джорджо сигурен ли си в това, което казваш. Според мен би трябвало да приема нещо като фъстъци, мляко (обезмаслено) или друго нещо което издържа повече. Поне така ми изглежда логично. Парс - това диета за сваляне ли е?
мисля, че в съвета на djgorgio има логика, въпроса е да залъжеш психологически организма, защото чувството на глад, което изпитвам в момента е фалшиво - доскоро масирах и ядях много, сега правя нещо като междинно чистене, най-вероятно след това пак ще продължа с масата до пролетта.
Pars ти е отговорил вместо мене това съм го чувал от топ професионалисти как да се залъже глада като приемаш такива храни (салати и др.) и се натъпчеш то стомаха подава сигнал че е пълен (добре сме си хапнали) но всъщност калориите са нищожни представи си с фъстъците да се наядеш за кви калории става дума вече,а и по прнцип как ще залъжеш глада с фъстъци ? ако смея да попитам освен ако не изядеш кило от тях и сметни калориите после
Така е.. макар, че Image даде най-добрата идея: извара + зеленчуци (салата)