BSN Thermonex или BSN Atro-Phex ? Моля за компетентни отговори !

20.05.08
17:20

Здрасти
На 17 години съм ,85 кила, 183 см , мазнините са главно около ханша, корема и по бедрата малко
не знам кое от двете да избера - има ли смисъл да давам повече пари за Atro-phex след като и двете имат идентични свойства относно изгарянето на мазнините ? Моля ако сте ползвали някой от двата продукта да си кажете мнението или ако знаете някой по-добър да ме посъветвате :) Мерси предварително

ВИ

20.05.08
18:16

Имам поглед върху доста хора ползвали и двата продукта. Има голяма разлика между действието им.
Термонекс както подсказва името му е термоген, при това доста силен. За топене на мазнини е много ефективен. Недостатъците му са че не подтиска апетита и поради факта че стимулира щитовидната жлеза води до леко задържане на вода, което обикновенно изчезва до няколко дни след като приключи цикъла.
Атро-Фекса е по-умерен термоген. За сметка на това, подтиска апетита, дава доволно енергия и чувство за задоволеност, освен това има диуретичен ефект. Има и известно количество Йохимбе, което помага за топене на по-трудните мазнини.
Та сам си прецени дали имаш проблем с апетита и дисциплината по време на диета и ако да-атро-фекса е твоя продукт.
Ако обаче смяташ че глада и липсата на drive по време на диета не са проблем-термонекса ще даде по-добър ефект за сваляне. Даже смея да твърдя че е много мощен. Това беше първия продукт, който ми попадна преди 2 години и ме запали по БСН.

20.05.08
18:53

Забрави да споменеш, че си представител на BSN.Човека трябва да го има предвид това !

ВИ

20.05.08
19:17

казано от emzo на 20.05.08, 18:53:

Забрави да споменеш, че си представител на BSN.Човека трябва да го има предвид това !

Както и на още 101 неща. Мненията ми не изхождат от това дали продаваме нещо, или не. По-скоро е обратното, продаваме това, което смятаме за стойностно. А който ме познва лично, знае че сам над тези неща и винаги се старая долкото ми стигат познанията да бъда обективен и да се аргументирам.
От друга страна, въпроса беше за БСН, а сигнатурата ми подсказва какви са ми прострастията. Наистина е виждам с какво обогатяваш форума като ръмжиш след всеки мой коментар....

20.05.08
19:22

Аз не съм почнал да “ръмжа”, но и това мога да почна да правя.

Бих искал да помоля да не се отклоняваме от темата. Би било добре, ако се посочва обвързаността на представител с дадена фирма, но мисля, че в ситуацията това е било ясно, съдейки по времето на присъствие на всеки от потребителите.

21.05.08
07:18

казано от Валентин Иванов на 20.05.08, 19:17:

Мненията ми не изхождат от това дали продаваме нещо, или не. По-скоро е обратното, продаваме това, което смятаме за стойностно. А който ме познва лично, знае че сам над тези неща и винаги се старая долкото ми стигат познанията да бъда обективен и да се аргументирам.
От друга страна, въпроса беше за БСН, а сигнатурата ми подсказва какви са ми прострастията. Наистина е виждам с какво обогатяваш форума като ръмжиш след всеки мой коментар....

Аз пък не вярвам.Мненията ти за мен изхождат от това дали продаваш нещо или не и колко можеш да прибереш в джоба си.ДОсега не съм видял да хвалиш чужд продукт.
Към автора-има и други бърнъри на добри цени-Fire,Gaspari Tirotabs.

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 21.05.08 07:23.

ВИ

21.05.08
08:00

казано от vatchev на 21.05.08, 07:18:

казано от Валентин Иванов на 20.05.08, 19:17:

Мненията ми не изхождат от това дали продаваме нещо, или не. По-скоро е обратното, продаваме това, което смятаме за стойностно. А който ме познва лично, знае че сам над тези неща и винаги се старая долкото ми стигат познанията да бъда обективен и да се аргументирам.

Аз пък не вярвам.Мненията ти за мен изхождат от това дали продаваш нещо или не и колко можеш да прибереш в джоба си.ДОсега не съм видял да хвалиш чужд продукт.
Към автора-има и други бърнъри на добри цени-Fire,Gaspari Tirotabs.

Съжалявам, че мислиш така.
А не хваля “Чужди” продукти, защото не бих си позволил да препоръчам нещо, което не познавам от опит.

11

13.04.09
02:29

Не разбирам защо нападате Валентин Иванов, при условие че темата е “BSN Thermonex или BSN Atro-Phex ? Моля за компетентни отговори !”... Е разбира се че ще коментира точно BSN, когато се иска сравнение на два нейни продукта... Още повече че наистина не говори като търговец и не изтъква само положителните, а и отрицателните страни на съответните продукти! И лично на мен неговите постове по темата ми бяха от голяма полза. Бях се спрял на BSN Thermonex, но сега разбирам че BSN Atro-Phex е по доброто за мен. Само не ми харесват цените им и едва бях заделил парички за едното, сега докато събера за другото...

И все пак имам още няколко въпроса:
1. Не знам какво ми е точното теглото в момента, но през последните 5 години си седи в интервала от 100, до 110 кг, а съм само 180. На 26 години съм. Целта ми е да сваля 10-20 кг и да падна на 90. Имам масивни кости и развита мускулатура, което е основната част от тежеста ми, но смятам че имам най малко 10 кг излишни мазнини. Знам че това е много относително и строго индивидуално, но все пак бих искал да знам някакъв ориентировачен период и най вече количество от този продукт BSN Atro-Phex, което трябва да приема, за да постигна желания резултат! По-скоро за да си направя сметката от финансова гледна точка, не да го почна и да го спра на никъде... Не бързам, не искам да ми увисва кожата и да си стресирам организма излишно! Но всъщото време искам и да усещам ефекта за да не загубя стимул!
2. Не пия почти никаква вода и въобще течности. Знам че това никак не е хубаво, но просто не се чуствам жаден, а и водата ми е неприятна, особено софийската... Но предвид диуретичните свойства на BSN Atro-Phex, какви количества вода трябва да приемам дневно?
3. Как влияе на черния дроб този продукт
4. Как влияе на кръвното и сърцето
5. Идва времето когато изкарвам колелото от мазето и следващите няколко месеца ще ми се налага да изминавам 2 пъти по 10 км в първите 4 дни от седмицата и предполагам тези дни няма нужда от повече физическо натоварване. Какво да правя останлите 3 дни? Мога ли едновременно със свалянето на мазнините и да кача мускулна маса. Въпреки че гръдната ми обиколка е 110-120, смятам че имам нужда от гърди и рамене. Просто генетично имам много мускулна маса по краката и да искам не мога да я сваля, а и не искам :) И мисля че се получава малко несъразмерно, затова искам да кача в горната част на тялото, а каквото и да правя нямам никакви гърди въпреки че имам сила, докато при раменете имам чуството че и сила ми липса... Всъщност ми е 70, вдигам над 60км/ч на равен път, без наклон... Какво трябва да е съотношението в горната част на тялото ми, за да изглеждам добре?
6. Излишните килограми са главно в областа на корема, но се опасявам че не са само мазнини, а и разширен стомах... Каква е най подходящата дозировка и цикъл в моя случай?
7. Не вярвам че може да загубя апетит :) Никога не ми се е случвало... И ако се получи, мога ли да заменя храната с някакъв протеин и витамини. Ще бъде ли вредно за организма и най вече за черния дроб липсата на “естествена” храна? Въпреки че като се има предвид какво ни пробутват напоследък, май няма по вредно от храната... С две думи как трябва да се храня по време на един цикъл BSN Atro-Phex и колко време може да се приема?
8. Сексуалната ми активност мисля че е висока(средно 10 или повече пъти седмично), това плюс или минус е в случая. И този продукт има ли някакво въздействие върху нея?
9. Попринцип не употребявам никакви лекарства, дори да съм болен. Имунната ми исстема е доста силна и все още не ми е изневерявала :) Също така никога не съм употребявал наркотици, било то силни или слаби като алкохол и цигари. Но не съм употребявал и никакви хранителни добавки, затова бих искал да знам конкретно за този тип продукти с какво не трябва да се смесват и има ли заболявания при които са опасни. Не се притеснявам от алергични реакции или задържане на вода и обезводняване, но бих искал да знам какви други страничниефекти са вероятни?
10. И в заключение бих искал да знам колко ще ми коства постигането на тези цели като пари и като време? Като предпочитам да пестя пари, за сметка на времето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1