21.05.08
08:13
Чета какво пише под опаковките в един сайт за Animal продуктите и на Animal M-stack прочетох “Animal M-Stack е анаболен клинично тестван препарат за протеинов синтез...”, та въпроса ми е - да не би да съдържат някакви анаболи, стероиди и подобните му глупости въпросните продукти?
Ония ден си взех Animal pump и сега се замислям дали и той няма някой от гореспоменатите химии?
Анаболни процеси се наричат процесите на покачване на ММ и няма нищо общо със стероидите.
Катаболни са процесите на разграждане на ММ.
21.05.08
08:28
Т.е. да разбирам, че няма никакви химии вътре, така ли?
Искам ако ще правя някакво тяло /въпреки че не ми е някаква мания и не за това започах да ходя в залата/ то това тяло да е “чисто”, без каквито и да е анаболи, стореиди и подобните му измишьотини.
По-добре да става там каквото става само с натурални продукти /хранителни добавки/ независимо, че ефекта ще си проличи много по-бавно
21.05.08
08:36
На няколко места четох различни мнения за начинът на приемане на Animal Pump-a.
Стигнах до извода, че се пие на гладен стомах 30мин. преди тренировка. Единственото, което не ми стана ясно е дали прябва след определено време да се прави почивка? /примерно един месец се пие, един се почива...или нещо такова/
Или се пие без прекъсване като протеина напромер?