Растежа :)

BA

04.01.05
23:44

абе хора незнам ко стана :) по време на празниците вобще не хоих да тренирам и да блъскам само ядене и натурални сокове хаха :) и ко сеа като отидех у залата .... ба гоооо рацете ми се едно са се изчистили и са пораснали :))) много се накефих хора честну . даже сам отслабнал със 4-5 кила!!! незнам ко стана ама си мисля че е от почивката която сам дал на мускулите :) преди не им давах много много да си почиват обаче след това което видех че прави почивката и релакса ще гледам да ги пускам по честичко във ваканция :) ахахха а ако не сам прав я кажете щт може да е така

05.01.05
01:11

А пък аз си дадох 2 седмици почивка и се ошкембих и ми се осланини гъзъ :cry:  :cry:  :cry: , но за сметка на това ръцете си ги чувствам страшно силни.

05.01.05
11:36

Абсолютно е нормално това което ти се е случило.Сигурно знаеш че мускула расте когато почива ,а не в залата :lol:

BA

05.01.05
16:16

ахам знаех го обаче пък до такава степен :))) а и сам свалил некви кила и това не мога си го обясня ама вече никак :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1