Най - силните :)

26.05.08
11:07

Здрасти, четох доста из форума, но все пак не можах да си направя изводи какво точно да избера... момиче съм и ми трябват най - силните добавки за чистене. Имам да свалям около 20 кг. чудех се за комбинация от файър + спейс + ацетил ел карнитин обаче ако може да ми препоръчате и още неща ще съм много благодарна... също и марка на ел карнитина. Абе изобщо всякакви екстремни неща, които могат да ми помогнат, че искам възможно най - бързо да свърша.

26.05.08
11:10

Ако искаш възможно най-бързо да свършиш дай си тела, ще се разбереме нещо... :cheese:

Шегата настрана. Какъв хранителен режим мислиш да спазваш и какво мислиш да спортуваш? Принципно добавките са излишни, както и бързите резултати. 20 кг. не се свалят туко/така. Едно 4/5 месеца сериозна работа си трябва, ако искаш отслабването да е възможно най-здравословно и ритмично, както и да не ти овисне кожата и/или да получиш стрии ( йо-йо ефекта да не го споменвам дори ).

Прочети статиите в сайта за калориен баланс, НВД, кардиото и т.н. като за начало. От добавките пробвай първо FYRE да видиш как ще ти понесе, той е достатъчен. :)

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 26.05.08 11:16.

26.05.08
11:14

Еми знам, ама аз все пак съм решила да си помогна с добавки, за по - лесно. Така че чакам мнения!!! :))))))) А относно режима - най - вероятно кетонна диета (знам колко вредни се водят но имам лични съображения), а тренировките - смятам да са около час пътечка на ден, 30 мин колело, 3 пъти седмично тае бо или някаква гимнастика и сутрин 30.40 мин бягане навън. Може би и малко тежести ще включа... обаче нещо се двуомя, тъй като имам да свалям предимно мускулна маса.

26.05.08
16:44

Лесно е обратната по значение дума на качествено, нищо че не се води така официално. Кетонните диети не се водят вредни, а са. Ако имаш да сваляш 20 кг предимно мускули, да попитам - heavyweight щангистка ли си била,а ако отговора е не - знаеш ли какво по-точно са мускулите? Успех ти желая иначе, за добавките знам само едно - не са необходими, за мен е достатъчно, а на теб няма да ти помогне (ти вече си направила своя избор).

26.05.08
18:00

20 кила с кето = йо-йо.. А да и като си момиче ще взема да попитам, кето ли ще правип или Пиер Дюкан, че гледам много модерен станал...

26.05.08
18:03

Оооооооо,ама моля, няма лесно тука, ако човек иска резултати, и то трайни и качествени!!!!Лесно е да си пъхнеш вафлата в устата, демек най-лесно е да се движиш по линията на най-малкото съпротивление,.....ама я малко по-така:)

26.05.08
18:04

.......пък след вафлата и добавката, ама не става!:)

26.05.08
20:44

Е добре де, това си е право на личен избор все пак :РР пък и тоя форум нали е за това... Та никой ли няма да ми предложи? :?

27.05.08
05:55

Ами, щом си момиче, каквото съм и аз:), препоръчвам поне на първо време да не се захващаш с добавки, а да влезеш в един разумен режим на хранене и спорт-има много материали в сайта, пък после ще видим:)

27.05.08
07:55

Надявам се да не те разочаровам много, но съм пробвал какви ли не “диети”, като почнеш от Аткинс и минеш през 7 дни пълно гладуване (само вода). Не съм знаел какво правя ...
  Може да свалиш 20 кг. за месец, но вероятно 9-10 ще са мускулна маса, т.е. в края на крайщата процента мазнини в тялото ти няма да бъде по-малък от сега. Освен това вероятно ще разбереш какво е “йо-йо”.

Сега за добавките ... може някой да ме бие, но ще си кажа какво мисля ... тези стандартните бърнъри помагат за горенето на мазнините в кръвта ... така, че не мога да кажа, че не помагат (поне намаляват риска от висок холестерол при кето диетите). Но ... има и проблем как мастните депа ад влязат в кръвта и да се използват.

Повечето профита си играят с хормоните на щитовидната жлеза, които очевидно играят важна роля в мастния метаболизъм. Надали се занимават въобще с рекламираните ФЕТ-БЪРНЪРи (направо вземат Т3). В интерес на истината, ако поради недостиг на йод или някаква причина има недостиг на Т3 и Т4 (  http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%CF%EE%EB%E5%E7%ED%EE/T3_%E8_T4_20070911456/  )  ... надали фет-бърнъра ще помогне много.

Сега конкретно за добавките:
Аз вземам FYRE (Syntrax) 2 x 2 kaps. + течен L-Carnitine (NOW) преди тренировка по 2 гр. и съм доволен. Но моите цели за 4-5 кг месечно, или 1 кг. на седмица като запазя максимално мускулна маса.

Последно, преди да стана досаден ... още един проблем с бързото сваляне и загубата на мускулна маса.  Мускулната маса е доста метаболитно активна (т.е. колкото повече я има, толкова по-бърз метаболизъм и повече изгорени калории). Когато губиш ММ, забавя се метаболизма и ... компенсира намалените калории в диетата.

Горното са лични наблюдения и се надявам да помогнат. Не твърдя, че всичко е точно така, ... просто така аз мисля. Успех в начинанието.

27.05.08
09:45

Колкото по - бързо се сваля толкова по - некачествено е сваленото..

27.05.08
10:05

Именно-трябва доста време, за да се мобилизират най-нежеланите резерви

27.05.08
11:12

НВД, кардио и един прост течен Л-карнитин в повечето случаи помагат. Ако НВД-то е стриктно спазвано резултатите ще са налице!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1