Трайност на креатин след отварянето му

26.05.08
19:36

Здравейте.декември м.г. ми донесоха от щатите креатин 1 кг.зимата си направих цикъла със добри резултати , но сега имам 750-800 гр. останъл.Въпроса ми е дали се е развалил,като се има в предвид че си пресипах в по-малка кутия нужното ми количество, а голямата кутия съм я отварял само веднъж при пресипването,защитната хартия под капака е цяла и е стоял без допир до светлина.Питам защото предполагам че ще има и други хора,които ще предпочетат да купуват на едро за по-евтино, за да не се окаже накрая че ще им е по-скъпо  :roll:  .Мерси, очаквам отговори.

Все пак срок на годност на кутията има ли? Защото така, както го описа, не следва да се е развалил.

27.05.08
10:33

да има - до 08/12 - предполагам това значи август 2012 г.

Мнението беше редактирано от The man на 27.05.08 10:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1