Телешки тестиси и тестостерон ?

27.05.08
08:19

Един въпрос ме мъчи от неколко дена - Набавяш ли си тестостерон ако ядеш телешки тестиси (печени или сурови) ? И ако ДА има ли вредният ефект на спринцовките с тестостерон или е безвредно като да взимаш трибестан да кажем ?

(бях че нещо подобно в някоя тема но нищо конкретно не се каза а само теории които не са официално потвърдени. Ако има такава тема и не съм я намерил дайте линк че може и да съм пропуснал а този въпрос ме интересува много)

Темата беше редактирана от BLOT на 27.05.08 08:21.

Нищо такова не си набавяш.

27.05.08
10:07

Хахахахахаха, има едни каки, по едни късни филми, те си набавят “тестостерон” по един подобен начин. Не съм забелязал да са особено мускулести или с космодиск :)

27.05.08
10:08

Това е несериозно-на какви жертви са готови хората...:)

AS

27.05.08
10:32

Няма проблем.Аз всеки ден си правя супа от тях и съм доволен.

27.05.08
10:50

ueue

27.05.08
11:09

По-добре се насочи към препарата Тестикулин на Иван Абаджиев - от бичи тестиси е и се твърди , че е доста по-добър от трибулуса.

27.05.08
12:47

казано от BLOT на 27.05.08, 08:19:

Един въпрос ме мъчи от неколко дена - Набавяш ли си тестостерон ако ядеш телешки тестиси (печени или сурови) ? И ако ДА има ли вредният ефект на спринцовките с тестостерон или е безвредно като да взимаш трибестан да кажем ?

(бях че нещо подобно в някоя тема но нищо конкретно не се каза а само теории които не са официално потвърдени. Ако има такава тема и не съм я намерил дайте линк че може и да съм пропуснал а този въпрос ме интересува много)

За да те мъчи точно този въпрос с дни определено не всичко ти е наред, ама карай. Любопитно ми е - ако ти кажа “да, набавяш си” и ти приложа доказателства, изследвания и т.н. какво ще стане - ще си го сложиш ли в устата това? Не искам да си мисля, че ще. Както и да е.
Ако толкова много те вълнува въпроса със завишаването на нивата на тестостерона легално (без инжекции демек) ето една статия в която има доста истина. Със сигурност няма да има ефекта на зоба, но пък и тук не сме такива хора, надявам се.
http://www.t-nation.com/article/bodybuilding/5_ways_to_boost_testosterone&cr;=
Иначе ми е чудно - какво знаеш за “вредния ефект на спринцовките с тестостерон” че така си се разтревожил? Май пак има случая “чух от чичото на един приятел на баща ми”... (с това не казвам нищо за инжекциите и т.н. - категорично съм против тях, но дори по-категорично съм против говоренето на неща, за които говорещия си няма понятие).

27.05.08
15:48

Какво сега ще ме тестваш  ли ?  Знам за вредните ефекти защото съм го позлвал . Кръвното ми се качи адски много а по-принцип ми е високо . Капилярите ми пулсираха постоянно с голяма сила в главата и лесно може да се получи мозъчен кръвоизлив ако те ударят в главата .

27.05.08
15:53

казано от BLOT на 27.05.08, 15:48:

Какво сега ще ме тестваш  ли ?  Знам за вредните ефекти защото съм го позлвал . Кръвното ми се качи адски много а по-принцип ми е високо . Капилярите ми пулсираха постоянно с голяма сила в главата и лесно може да се получи мозъчен кръвоизлив ако те ударят в главата .

Ок, тогава не съм прав, извинявай! Просто прозвуча иначе, при така поставени нещата няма как да не се съглася, че си наясно ;) Но първата част от поста си остава, да знаеш :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1