Въпрос за взимане на химия

Темата е заключена.

27.05.08
19:32

Здравейте,
Реших да се консултирам с вас преди да взимам или правя каквото и да е ново, защото до сега ефект.. никакъв. На 17г съм. В момента тежа 62кг и сам висок 1.83м, ръката ми е 29см.
Миналата година ходех на фитнес 3-4 месеца, тогава бях към 63-65кг, ръката ми беше 30-31 и повече не мръдна доста време.. отказах се. Зимата пак тръгнах за 1-2 месеца, но отново никакъв ефект, пак до 30-31см и тва беше. Хранителният ми режим си признавам че не е добър, ям каквото ми падне :) пред 2-3 часа..

От няколко дни пак тръгнах на фитнес, мисля да потренирам известно време и да пробвам с химия, защото няма файда да си хвъргам парите за нищо.. Бихте ли ми препоръчали какво да бъде, горе-долу какви пари /съгласен съм да отделя и повече, но да има за какво/ и разбира се да няма много странични ефекти. Ще спазвам всичко както си трябва. Още нямам и програма за фитнес, тренирах всички мускули като за начало. Ще се радвам ако и програма ми препоръчате. След химията може да продължа с протеини и да спазвам диета.

Моля помогнете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1