27.05.08
21:02
Възраст - 18 год/Стаж - 1 год/ Висок - 186 см/ Тегло - 92 кг/ Бицепс ~ 40.5/ Гръдна - 120
Как ви се струва следната комбинация:
10ч. /докато съм на у-ще/ - “JC NUTRITION” - ЗА СВАЛЯНЕ НА ТЕГЛО “WEIGHT LOSS FORMULA”
Нискокалоричен заместител на храна с биоактиватори предназначени за топене на мазнините и изграждане на красива фигура и фитнес форма.
20-30 мин преди тренировка - “JC NUTRITION” - ПРОТЕИНИ “CREATINE STAK PROTEIN”
Екстремно действаща формула от суроватъчен протеинов изолат и концентрат, креатин, глутамин, таурин и ВСАА.
веднага след тренировка - “JC NUTRITION” - ЗА КАЧВАНЕ НА ТЕГЛО “GAIN FAST 4100”
Формула за бързо покачване на телесното тегло и мускулна маса. Подходяща за хардгейнери.
Преди вечер - “JC NUTRITION” - ПРОТЕИНИ “ULTRA WHEY PRO”
Инстантен, суроватъчен протеинов изолат, концентрат и хидроизолат на американската фирма Sport Pharma
Преди лягане - “JC NUTRITION” - ХРАН. Заместители (MRP’s) “SOMNAMBUL PRO”
Осигурява прием на аминокиселини и през нощта.
Общо ЛВ ~ 75лв. За около 40 дена.
Друг вариант е да си карам само на 1 протеин
“ASN” - ПРОТЕИНИ “AMERICAN WHEY”
60лв.~20 дена
Кой от двата варианта бихте ми препоръчали. Или други добавки за качване на мускулна маса за около 100 лева.
По-здрави!
Темата беше редактирана от Кирил Генов на 27.05.08 21:10.
28.05.08
05:20
Не че съм голям спец по добавките ама нещо не ми се връзват тия двете
10ч. /докато съм на у-ще/ - “JC NUTRITION” - ЗА СВАЛЯНЕ НА ТЕГЛО “WEIGHT LOSS FORMULA”
Нискокалоричен заместител на храна с биоактиватори предназначени за топене на мазнините и изграждане на красива фигура и фитнес форма.
и
веднага след тренировка - “JC NUTRITION” - ЗА КАЧВАНЕ НА ТЕГЛО “GAIN FAST 4100”
Формула за бързо покачване на телесното тегло и мускулна маса. Подходяща за хардгейнери.