05.01.05
18:11
Интересува ме комбинацията на : Clenbuterol,L-Carnitin,Lipozan на Nutrim, лецитин, Kaфе - това от страна на суплементите за изгарянето на мазнините . Сьщо така ще взема и аминокиселини и протеинче.Незнам добре ли е и креатин като ще зимам кафе заради кленбутерола ? Или и без креатина ще си полу4а сила от кофеина и клена ? Незнам коя диета да избера - кето диетата или ниско вьглехидратна или пьрво да почна на НВД и после като стигна на 100 г вьглехидрати и тогава ги отрезвам и ставам на кето .
Значи целта ми е да изчиста по - бьрзо както така да си кача силовите постижения , защото поради здравословни причини я загобих драстично много .
1)Това което бих искал от вас е да ме посьветвате как да комбинирам препаратите в цикала или кои да изключа ,или кои други да включа.
2) Коя диета е най-добра да взема за да не загуба ММ да вьздеиста + в/у силат , аз мисля 4е е кето-диетата незнам дали сьм прав .
3) И това което ме интересува най-вече каква методика за тренировка да избера за да се движа кьм определената цел => изгаряне на мазнини , сила и разбира се да незагубя ММ знам 4е няма да стане да я покача , но поне да не се спара :)
Да незабравя да спомена , че мазнините са ми най-вече в долната част на трупа . Теглото в момента ми е около 115 кг. Изкам да изчиста на макс след което искьм да направя пьрвия си стероиден цикьл. На 9* трябва да сам релефен.Значи около 20 кг мазнини трябва да изчистя. Та това изчистване искам да ми помогне да си вьстановя силовите постижения и да кача още някои диск работна тежест. Това от своя страна ще ме подготви за 2-рия цикьл за маса в който ще използвам 1вия си стероиден цикьл . Мислите ли , че от кленбутерола и другите суплементи ще мога м/удругото и да кача някое и друго чисто килце мускулна маса ?
Много ще сьм благодарен на тези ,които ме посьветват и насочат !
поздрави