Честито на рождениците

31.05.08
06:48

Емо и Гого, Честити ви рожденни дни!
Пожелавам ви да сте силни, здрави и да постигнете всичко, което си наумите!

31.05.08
06:53

ЧРД батковци . Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет, любов, успехи и за да не ставаме банални ви пожелавам по ниски цени на месото ;) .

31.05.08
08:44

Честито! По-мъдри, по-ведри, по-здрави айде наздравИ!

31.05.08
09:10

Честито и от мен!Много щастие и  късмет и парички.Днес имат рожден ден и 2ма световно известни актьори рожден ден - Клинт Истууд и Том Беринджър :)

31.05.08
09:20

ЧРД. Да сте живи, здрави, пожелавам ви много късмет и успехи(както професионални така и лични) и за напред все повече свободно време(все не ни стига това време).

31.05.08
09:56

ЧРД Емзо, Жоре!  Честито и на останалите рожденици. Живи, здрави и много късмет! :coolsmile:

Мнението беше редактирано от buhtata на 31.05.08 09:59.

Да Ви е честито Р.Д.-то и сега ако не се почерпите с нещо junky, няма кога. :)

Благодаря много за вниманието и пожеланията. Даже и женската част се е включила и дори като автор на темата. Радвам се за което. Благодаря още веднъж.

31.05.08
14:42

Ooo kakва приятна изненада :)))
Благодаря на всички за пожеланията.

Жоре честито и от мене, както и на другите рожденници.
Митко - нали съм зодия близнаци, днес junk food-а е х2 :P

Наздраве :)))

Мнението беше редактирано от emzo на 31.05.08 14:43.

31.05.08
15:41

ЧРД!
здраве и много успехи във всичко с което се захванете
наздраве

31.05.08
16:07

Ааааааайде и от мен здраве, всичко друго се постига с добър... PR :)))))

Ае ве :) Наздраве. Щастие, успехи, пари, яки мускули и големи гири! Що се скатавате... Среща на бибитийма тряаше да има :) Двама рожденници баси. Митака да знаеше, щеше да прикрепи балони към форума(шегувка) :)

31.05.08
18:21

И от мен ЧРД на рожденниците :)

31.05.08
19:37

Честито на рождениците !

Да сте живи, здрави и много корави  :cheese: ( във физически и психически план )

Наздраве !  :-)

01.06.08
06:19

Честито на рожденичката, на всички дечковци, респективно на целия форум!!:)))))

HE

02.06.08
06:44

Честито и от мен на рожденниците.
Желая Ви много здраве, щастие, любов и късмет.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1