01.06.08
18:59
Кой от тези шейкъри е най-добър? И въобще вършат ли работа шейкърите когато става въпрос за трудно разтворими протеини?
silabg.com/bg/product/list/cid/25
02.06.08
03:31
Имат си решетки за по лесно разбиране, но на мен някои излоати с такъв шеик трудно ми се разбиват.Остват по дъното (особенно ако е мокро като слагаш пудрата), става на топчета които засядат на решетката и т.н.Да не казвам, че някои с по малко винтове и без гумено уплътнение текът като лейки.Такъв шейкър е много по добре от нищо, но си има своите недостатъци.
02.06.08
04:17
Препоръчително е “резбата” да е по-ситна, ако може така да се изразя. Отделно при някои шейкъри няма издадена приставка под капачката, така че потичането е твърде вероятно. По принцип следва да се сложи първо водата, после пудрата, за да не полепва по дъното.
02.06.08
08:33
Взимай Weider-а
aa кви са тия въпроси ? Взимай най-ефтиния и това е то кво значение има какво пише дали АSN, WEIDER или нищо, то само надписа е разликата.Да не мислиш, че като шейкърът ти е марков и ще станеш по-як? Аз даже преди буркан ползвах хаха.Какво се изнежвате не разбирам
02.06.08
08:44
Просто не искам такъв дето ще ми се разтече в ръцете. Не винаги най-скъпото е най-доброто, както и обратно. Пък и за 50 стотинки кво да се циганеем!!!
02.06.08
08:47
казано от BOR на 02.06.08, 08:37:
Аз даже преди буркан ползвах хаха.Какво се изнежвате не разбирам
Ти пък буркан , момчето да не е от село :)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 02.06.08 08:48.
02.06.08
10:58
Имам на Нау Фуудс и ми вършеше работа докато пиех протеин. Поне за него мога да ти кажа, че не тече, но пък и другите сигурно са добри. Какво значение има коя ще е фирмата... пък и дори да тече не вярвам да е проблем да го овиеш в хавлия докато го друсаш :P
... не е важен шейкъра, важно е какво ще има в него ;)
02.06.08
11:27
Така си е :) Поръчах на NOW ама се оказа, че били свършили и затова ще ми доставят Weider. Благодаря на всички включили се!
02.06.08
16:51
aa кви са тия въпроси ? Взимай най-ефтиния и това е то кво значение има какво пише дали АSN, WEIDER или нищо, то само надписа е разликата.Да не мислиш, че като шейкърът ти е марков и ще станеш по-як? Аз даже преди буркан ползвах хаха.Какво се изнежвате не разбирам
Разликата в цените е около 1 лев.Така и така дава 7-8 лева за такова нещо нека поне дадем съвет кое е по качествено.
03.06.08
18:16
Моят съвет е да вземеш този който е от антибактериална пластмаса. Не задържа миризми, почиства се само с изплакване с гореща вода и и не позволява образуване на налепи. Oт тези които виждам на снимките такива са на Weider, ASN, DANutrition и Bestbody. Уточнявам, че не правя реклама на тези марки, те са предпочели качеството на немската фирма Buchsteiner. Останалите са на китайската марка Shakeitup.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 03.06.08 18:22.
03.06.08
19:12
казано от FZKTWGS на 02.06.08, 08:47:
Евала за идеята,ще пробвам. :)
03.06.08
19:46
казано от Controlled Labs на 03.06.08, 18:16:
Моят съвет е да вземеш този който е от антибактериална пластмаса. Не задържа миризми, почиства се само с изплакване с гореща вода и и не позволява образуване на налепи. Oт тези които виждам на снимките такива са на Weider, ASN, DANutrition и Bestbody. Уточнявам, че не правя реклама на тези марки, те са предпочели качеството на немската фирма Buchsteiner. Останалите са на китайската марка Shakeitup.
Много добре казано, поне разясни, че точно тези са на Buchsteiner. Аз ползвам шейкър на Shakeitup вече 1 година. Доволен съм, не че е лош, но понякога ми се случва оплътнението да е излезнало малко и да започне да капе и трябва да се намести, иначе си ми върши перфектна работа. Аз бих предпочел шейкър на Buchsteiner именно, защото е немска и предполагам че пластмасата и изработката ще е по-добра.
04.06.08
05:26
казано от difference на 03.06.08, 19:46:
казано от Controlled Labs на 03.06.08, 18:16:
Много добре казано, поне разясни, че точно тези са на Buchsteiner. Аз ползвам шейкър на Shakeitup вече 1 година. Доволен съм, не че е лош, но понякога ми се случва оплътнението да е излезнало малко и да започне да капе и трябва да се намести, иначе си ми върши перфектна работа. Аз бих предпочел шейкър на Buchsteiner именно, защото е немска и предполагам че пластмасата и изработката ще е по-добра.
Аз съм ги пробвал и двата и споделям личен опит. Shakeitup се усмърдяваше здраво ако не го измия с вода и сапун и хубаво да го изтъркам с гъбичка, другия е много лесен за подръжка и не задържа миризми. Е това незначи, че няма да смърди ако го оставиш няколко дена мръсен и добре затворен, но като се измие не остава миризма. Освен това Buchsteiner не текат когато разбиваш в тях шейка.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 04.06.08 05:27.
04.06.08
08:05
Нека споделя мнението си за шейкъра на Weider, за тези които смятат да си купуват завбъдеще. Накратко шейкъра не тече, разбива лесно протеина и гейнера, които пия в момента. Дори се учудих,че разби гейнера, тъй като досега успявах да го разбия само с Фрапе-миксер, и то не много добре. Пудрата не залепва по стените и дъното, дори когато дъното е леко влажно. И не на последно място- изглежда стабилен и мисля, че ще остане здрав дълго време. С две думи - супер е! :)
04.06.08
08:10
казано от DeadManWalking на 03.06.08, 19:12:
Ти досега в какво си джуркаше протеинчето ?
04.06.08
12:38
ControlledLabs, прав си, умирисва се ако не го измийш хубаво. Случвало ми се е да забравя и беше затворен ...
04.06.08
12:47
казано от FZKTWGS на 04.06.08, 08:10:
казано от DeadManWalking на 03.06.08, 19:12:
Ти досега в какво си джуркаше протеинчето ?
Не става въпрос за протеин,но каквото и да искам да разбъркам не го правех,нямах шейкър...сега ще взема един буркан и да видим. : )))
04.06.08
19:27
казано от Controlled Labs на 04.06.08, 05:26:
Освен това Buchsteiner не текат когато разбиваш в тях шейка.
Присъединявам се към това твърдение. Имам два такива шейкъра. Интересното е, че нямат гумено оплътнение, а не пропускат и капчица. Освен това не искат и много поддръжка (слагам го директно в миялната и всичко си е ОК)