Мускулна треска

PR

08.06.08
07:50

Значи преди ходех на фтиенс около половин година и спрях преди 4 месеца сега пак почвам и то по една програма на ББ-тийм понеделник правех гърди и бицепс хванах мускулна на гърдите в сряда правех гръб и трицепс хванах и на трицепса и ми минава след 3 дена някаде това защото отдавна не съм ходил ли е или просто от програмата за маса и с мускулните трески да очаквам ли поне някакъв просперитет или са ми в отрицателна полза.Също така ще пия глутамин и креатин ще ми помогнат ли и до каква степен? Благодаря!

08.06.08
08:18

Това е нормално, при положение, че не си тренирал 4 месеца.А това, че получаваш мускулна треска, където трябва, значи, че натоварваш правилнитв мускулни групи.

DI

08.06.08
09:12

Нормално е, аз бях спрял за месец и малко и след като минах всички мускулни групи , не можех да се движа :D

PR

08.06.08
11:05

Еми аз по принцип тренирам баскетбол всеки ден и не съм в лоша форма обаче сигурни защото от многото време а за добавките някой ще каже ли нещо?

08.06.08
11:49

Нормално е да имаш треска при положение, че не си тренирал толкова време.Аз тренирам редовно от доста време и почти винаги имам.. ( ако си свърша работата както трябва ).За добавките - зависи на коя фирма са.Комбинацията на креатин с глутамин е добра..очаква се да качиш сила и маса, лошото е че креатинът на някои фирми задържа вода и след като го спреш може да има драстичен спад в кг-тата.

PR

08.06.08
14:04

Мен в магазинът от който мисля да си копувам ми препорачаха който задържа за да се напомпам уж обаче приятели ми казват обратното и мисля който не садържа да си взема.

10.06.08
11:37

Нормално е , сега 3-4 дни ще си като Робокоп но всяко зло за добро нали така? :}

PR

10.06.08
14:31

Еми дано да е така :)

BO

12.06.08
08:58

Да бе не може постоянно да се вдига. Аспирина помага .но донякъде. Аз се мажа и с алгасан лосион. Малко мирише обаче действа.

13.06.08
19:44

Ако взимаш аспирин след всяка тренировка, неочаквай да качиш много ММ, без болка няма напредък! Аз са кефя кат имам МТ, щото тва значи че добре съм си свършил работата (тая от фитнеса)

Само едно уточнение :)
Аспирина при всеки случай ПРЕДИ тренировка :)
По възможност. И заради млечната киселина по време на тренировка, а и като обезболяващо.

Поздрави!

DO

17.06.08
12:06

мускулна по принцип се лекува със тренировка(лека и кратка).а се получава от остатъчните елементи като млечната киселина в мускула докато гликогена е изчерпан по време на тренировка.а моето мнение за твоята програма е че е мн прибързана при положение че тренираш от 6 месеца.гръб и бицепс?няма да драскам повече но мисля че това е сплит за професионалисти.а пък този аспирин може само да ти повреди стомаха.
RESPECT

Мнението беше редактирано от donscot на 17.06.08 12:10.

21.06.08
14:26

Aspirin protect na bayer не дразни лигавицата на корема! поне така казват...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1