Стопяване на мазнини+стягане

PU

06.01.05
12:49

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Надявам се някой да ми даде съвет как да посъпя.Ходя на фитнес 3 пъти седмично качила съм мускулна маса,но не мога да си сваля корема.Долната част ми е проблемна. Имам повечко мазнини там.Също искам да си намаля още и дупето и бедрата. Знам че храната също е важна, както и кардиото. На всяка тренировка съм на кростренажора поне 35 мин. отделно правя и на другите уреди. Също и доста коремни преси правя. Аз съм на 18 год. и съм момиче/все пак мисля че това е важна информация/. Благодаря предварително :)

06.01.05
12:59

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3068&sid=c008f660da71a20d573893e93a9e8e77
Има и доста неща по-този въпрос.Разгледай форума по-внимателно :wink:

07.01.05
15:31

Диетата пич диетата + Велото или бягането ще оправи работата
ДОБАВЕНО:
Сори за пича пиша по DEFAULT и сега се извинявам и Самобичувам
Темата е изчистена от ненужни мнения. Съжалявам. :wink:

14.01.05
19:52

На 37г съм, 160см и70кг. От година и положина ходя на фитнес и няма резултат, освен че станах по-издръжлижа и малко се стегнах. Можете ли да ми  препоръчате хранителен режим и хранителни добавки. Ако може и тренировъчна програма.

18.05.05
12:08

pure, до колкото ми е известно не можеш да сваляш мазнини точно на определено място. тренираи с много повторения и прави яко аеробни за сваляне на мазнините. за диетите си виж в саита, но те са много важни също. можеш да разгледаш и добавките, но незнам какво да ти препоръчам. При добра диета и интензивна тренитровка би трябвало да има ефект. Колкото до коремните преси те само стягат мусколите, не чистят мазнини. Целта е като се стопиш  :D от долу да има плочки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1