относно фитнес програма

10.06.08
15:19

Здравейте препоръчаха ми този саит за фитнес програми .Всъшност аз имам собствена ходя на финтес от около 5-6 месеца и съм що годе доволна от резултатите , които съм постигнала .Разгледах дадените програми в сайта , но никоя не ме удоволетворява напълно .
Та искам да ви попитам дали моята програма е добра .
Ходя на фитнес 3 пъти седмично - понеделник , сряда и петък (всеки от дните правя упражненията за крака и бягането с умерено темпо на пътека) .
В понеделник програмата ми е следната :
30 мин бягане с нормално темпо на пътека
бедрено разгъване - 3х15
бедрено разгъване - 3х15
затваряне на бедра на аддуктор машина - 4х25-30
разтваряне на бедра на адуктор машина - 4х25-30
калф машина - 3х15
пек-дек - 3х15
упражнение за бицепс на специален уред - 3х15
упражнение за трицепс на специален уред - 3х15
упражнение за рамене отново на пригоден за това уред - 3х12
В сряда програмата е :
отново започвам със 30 мин бягане на пътека
бедрено разгъване - 3х15
бедрено разгъване - 3х15
затваряне на бедра на аддуктор машина - 4х25-30
разтваряне на бедра на адуктор машина - 4х25-30
калф машина - 3х15
коремни преси - 4х40
отново коремни преси но на специален уред 3х30
и за косите мускули от ляво и от дясно (паласки - на разговорен език) на специален уред - 3х20-25
И така тези тренировки ги повтарям една след друга в различните дни .
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ

11.06.08
06:30

Можеш да кажеш каква е целта на програмата, до момента как ти се отразява, как се храниш, какво е физическото ти състояние...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1