Упражнения за гръб (за маса ) моля помогнете

Прескочи до:
BU

15.06.08
21:59

Аха...хубава цел,дано я постигнеш,но аз 4 лв всеки ден за фитнес не давам! :)

ПС:Ако можеш да победиш 90 килограмова маймуна...няма ли ти самият да се превърнеш в такава? :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 15.06.08 22:46.

16.06.08
11:17

не целите ми не са да качвам маса,смисъл искам да качвам само мускулна маса и да стана релефен,не искам да съм мазен направо се гнуся от мазнината аз не бих могъл да се гледам ако стана такъв.Искам да изглеждам ей така...на снимката ще видите...
Ако знаете как се постига този ефект,моля кажете ,защото  няма смисъл да се надумваме.Ако кажете че този релеф се постига с веднъж на седмица веднъж ще ходя ,ако кажете че по 10 пъти трябва да ходя по толкова ще ходя ....но определено искам да изглеждам така.....

16.06.08
11:49

По тази снимка не може да се изкаже категорично мнение за физиката на човека (защото реално липсва около 90% от физиката - гръб и крака). Но ако приемем, че всичко е на нивото на показаното - това са си 3 (може би и повече) години усърдна работа в залата. Засега спокойно можеш да започнеш с 3 пъти, с времето да стигнеш 4. Междувременно можеш да почетеш по въпроса за тренирането, има много методики, схеми и т.н.Но за такова количество подкожни мазнини ще трябва и от хранене да се поинтересуваш, защото само с тренировки трудно ще го постигнеш. Абе като цяло - яко работа те чака, така че започвай ;)

16.06.08
11:58

сега ще ти покажа снимката на гърба.....
Иначе сега точно в момента съм написал в търсачката “релеф” и гледам темите .ще си направя една хубава снимка и ако можете да ми кажете как и колко време да тренирам седмично .сега лятото не ми пречи тренировките да са и по натоварени .....
това е едно приятелче ,просто няма как да го чуя за да и обясни точно как е постигнал това затова реших да попитам вас .. :)
знам че тренира о 2 години и половина и беше ми казал че зимата трупа  маса я пролетта и лятото мисля че започва диета да се изчисти..Дали  тренировките му за маса и за изчистване са различни не знам
Ако знаете в каква методика треябва да се тренира за това тяло казвайте и да почвам .... :)

17.06.08
17:03

момчета днес правих квото ми бяхте казали
правих набирания 3 сериики ,щото после се поизморих
правих чукчета 4 серии
мъртва тяга 4
скрепец зад врат 4

оба4е много ми се измори предмишницата ,това нормално ли е .Питам щото все се притеснявам да правя нещата грешно
толкос ми се измори че последните серии едвам държах щангата......

17.06.08
17:48

Нормално е.Вече от тази тренировка може да очакваш напредък.За предмишниците да ти кажа, когато правиш тяга/ме4ка/гребане може да ползваш фитили с цел по стабилен хват, но по-добре започвай да тренираш предмишница и ще наваксаш.От здравата предмишница ще имаш доста облаги :)

17.06.08
17:54

един приятел беше ми дал един ринг да помпам предмишница ,много готино някво седиш пред компа и помпаш
ама я изгубих някъде ,трябва да си намеря отнякъде
ина4е днес понатоварих гърба ама искам още ...не правя с чак много големи тежести гръб ама не бих казал и с много малко
чукчетата с 60 ги правя
тягата със 70 защото предмишниците ми бяха много изморени и не биха могли да задържат по голяма тежест
скрепеца зад врат 50 правя някъде
според теб защо не съм усетил чак такова натоварване ,дали отново техниката не ми куца нещо ??

BU

17.06.08
18:04

Какво натоварване, изчакай до утре сутринта и ако не усетош никаква мускулна треска в гърба, тогава може да имаш поводи за притеснение.

NA

18.06.08
13:06

Защо не си направиш дневник вместо да пишеш тук тренировките си ?Такак хората ще могат да т дават съвети,не мен лично ми помогна ужасно много.

18.06.08
14:51

щото дневника ми не разбира от фитнес пак момчетата тук разбират.....

18.06.08
17:09

хихихихиихихихихи
има специален раздел за дневници - втория от горе надолу!! ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1