06.01.05
19:53
кажете ми има ли ментета на този препарат в българия за 30 lv ми дават 30 тб по 2.5mg oxandrolone испански
06.01.05
20:22
Ами не го знам този какъв е братле по принцип оксандролона ,който аз съм виждал и зимал е бил Италиянски. Та ако искаш снимай го тва и да го видиме какво е.
И аз съм взимал от италянския Oxandrolone SPA цената му беше 50лв. за 30 таб. А ментета дал господ :!: :twisted:
07.01.05
21:00
Еми аз поръчах 3 блистера от supplements.net и като направих цикъла: Нито маса, нито сила, нито издрържливост, нито релеф, една кръгла нула. За това има няколко обяснения: или е менте, или в такива малки дози не действа изобщо ( максимално 4хапа на ден ) или зареди годините(17). Не ти предпоръчвам да си го купуваш, много е скъп а и ефекта поне при мене беше нулев. Но ако неотложно си решил поне се увери, че не е менте и го комбинирай с някой инжекционен стероид или просто го вземи в истинските дози, които трябва да се пие ( а те са наистина големи, почти цял блистер ти отива на ден, не вярвам да ти е по джоба ).
24.01.05
21:35
Значи аз съм се интересувал много за анавара обаче четох много и едни приятели които разбират повече от мен ме разобедиха.Не качваш никва маса.Сила-малко.С Две думи не дей си купувай 8)