Настоящия дневник на Lenks

Темата е заключена.
Прескочи до:

Ами повечето от форума не те знаем от кое семейство си хихи :). Lenks лично аз, се чудя защо избра да чистиш с Дрен и Огънчето вместо други продукти привидно нашумели на пазара.

04.05.09
08:34

Ами Fyre си знаех, че ще пия още от миналата година :) Аз съм от хората който щом знаят, че нещо работи просто пак му се доверяват и не обичам да се хвърлям на нови и неизпитани продукти :) А за DREN-a пропринцип мислех, останалите излишни килограми да си ги свалям само с диета и кардио, но ми изникнва възможноста да ми ги донесат на американски цени... DREN го видях да се препоръчва в ВВ.com после видях, че 1 момче тук го е пил и е останал доволен, прочетох в нета и общо взето от 10 употребяващи да имаше само 1 който да не е доволен, такаче си го избрах :) Първата ми пратка от америка ще ми пристигне към 20-ти някъде, поръчал съм да ми донесат - DREN, BCAA( 2 кутийки прахче на ON) както и 2 тенски на ВВ :) Всичко това на цената колкото само ВСАА-то или DREN-на тук :) Искаше ми се да си взема и стабилно протейн, но все пак не ми се иска да товара момичето да ми мъкне кофи :) Вече лятото се надявам да сабера парички и да стакна стабилно за зимата, защото края на лятото може да ми донесат и по-тежички и повече нещица :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 04.05.09 08:37.

04.05.09
08:37

Аз, като гледам как се променя заглавието на дневника ти - done/left - ми се струва, че с адски бързи темпове чистиш...сигурно просто последно ще свалиш от там, ще чакаме снимките...
А това за дънките - наистина няма сми сега да си купуваш, просто слагай колан.

04.05.09
08:37

Това Done/Left са ми 15-те тренировки които искам да направя за 6 дни :) Иначе за чистенето на първата страница със синьо съм си пуснал лог с талята всяка седмица и кратък коментар за изминалата седмица :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 04.05.09 08:47.

04.05.09
08:39

казано от Lenks на 04.05.09, 08:37:

Дова Done/Left са ми 15-те тренировки които искам да направя за 6 дни :)

Ха-ха, ето ги грешка..:)) Поне за колана съм права !

П.П. Да не ти спамя излишно - чудесен прогрес с талията, браво, сигурно изглежда много добре.

Мнението беше редактирано от Инис на 04.05.09 08:41.

04.05.09
08:39

Колана ясно, ама дънките горе след още 1-2см ще почнат да се гърчат стабилно:)

Мнението беше редактирано от Lenks на 04.05.09 08:41.

04.05.09
18:21

Понеделник 04.05.2009г

Закуска 8:00 - Овес с прясно мляко, 3 яйца, сирене, зехтин
9:00 - Fyre 1 капсула
Обяд 13:00 -2 скумрии, краставица, зехтин
15:00 - Fyre 2 капсули
Вечеря 20:00 -  Пилешка пържола, зехтин, краставица
21:00 - 150гр. извара

30мин тичане в парка
30мин тичане в парка

Днеска тичах в доста ниско темпо заради крачето, не гоня редорди просто да си изтичам времето :) Останаха му още 3 тичаня и мисля да му дам 4 дни почивка от всякакво тичане, само дано издържи утре и други ден :) Яд ме е само, че енергия имам бол, ама отива навятъра или по-точно никъде не отива :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 04.05.09 18:26.

Lenks, тая енергия имам усещането, че е от огънчето. Миналата година като го взимах и аз бях така. Цял ден на работа яко в движение (тогава бях в друг отдел) вечерта в залата двучасови тренировки на един дъх ей така между другото. Жестоки супер серии жестоки аеробики, и не ми се излизаше направо. Дано да не греша защото може би пак ще си взема Огънче някой ден тази година.

04.05.09
18:40

Еми не знам, като го спря ще видим :) Определено в момента не го усещам така като в началото :) Иначе като знаеш, че работи на теб си купи и толкоз, аз имам още 10-ина дена с него. Началото на юни ще почвам DREN-a него го дават, че има ефект подобен на еуфорията пък ще видим, може да съм от касметлиите дет не го усещат :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 04.05.09 18:42.

Миналата година ме взриви тва нещо бях свалил 20 кг попаднах в жесток застой. Влезе в суплементите ми и яко ме метна и свалих още ...15 . Нали се сещаш, че вероятно и тогава съм бил далеч от качественото хранене и трениране. То си седи стария ми лог някъде де. Сега реших да се доверя на друг бърнър и вече съжалявам, но е късно. Имам една мостричка на огънчето направо ме е страх да я взема :).

04.05.09
18:51

Стягай се и влизай в ритъм, щом знаеш, че работи не виждам, защо изобщо си се доверил на нещо непознато, по-скоро е трябвало да го почнеш за доизчистване :) А сега си помисли със стабилни тренировки и правилно хранене щом преди си свалил 15 сега колко може да свалиш :) На теб вече определено не ти трябва чак толкова много да свалиш, че да се депресираш толкова... И найстина трябва да вкараш малко дисциплина най-вече заради теб самия ще видиш, че ще ти е много по-лесно после :)

Lenks просто в момента за близките два месеца ....хайде няма да говорим за това не и тук. Ами на набутах се с другия продукт прочетох гръмките реклами прекрасни ревюта в интернет и те ме излъгаха хихи :). То ако става въпрос преди свалих 35 не 15 и то се вижда от снимките ама положението беше доста по различно в личен план. Няма значение, да не спамим вече дненика ти.

То бива чак такова оплакване от митото, ама то направо банална работа.

05.05.09
09:19

Kaкъв е пък тоя дъжд сега... Не мисля да се предавам, останаха 3 тренировки... Само да си намера непромокаемото яке.

казано от Lenks на 05.05.09, 09:19:

Kaкъв е пък тоя дъжд сега... Не мисля да се предавам, останаха 3 тренировки... Само да си намера непромокаемото яке.

Те това е приказка :) Браво колега!

05.05.09
18:20

Вторник 05.05.2009

Закуска 8:00- Oвес с мляко
9:00 - Fyre 2 капсули
Обяд 15:00 - Пил.пържола, краставица, зехтин, кашкавал
15:30 - Fyre 1 капсула
Вечеря 18:00 - 2 скумрии, салата, зехтин
9:00 - извара

Тренировка

рамо/корем

Рамени преси с дъбели - 3х8 22.5кг дъмбел
Хеликоптер с крив лост - 3х8 30кг. тежест
Разтваряне c дъмбел - 3х8 12кг дъмбел

Молитви - 4х15 на скрипеца за трицепс 35кг тежест
Повдигане на краката от вис - 4х15
Наклони настрани с помоща на скрипеца - 4х20 за всяка страна с 40кг тежест

Кардио

30мин вело
30мин тичане в парка

Определено покачване в силата, можех да кача килограмите, но не пойсках, не му е времето сега... С нетърпение очаквам да свърши първия етап от чистенето и да дойдат зареждащите дни да видя до къде съм я докарал със силата :) За кардиото... На велото средно темпо, тичането много лекичко заради глезена изобщо не съм си давал зор :) Засега стигнах фаталното число 13 утре остават последните 2 тренировки мисля и тях в леко темпо. Мога да кажа, че не се чуствам изобщо изморен даже напротив, не знам дали е от Fyre-a или не, но се чуствам страхотно поне от към енергийно ниво, само където почнах да спя до към 8, с около час и половина повече ...

Мнението беше редактирано от Lenks на 05.05.09 18:22.

06.05.09
07:13

Aйде, остана последний напън  :)

06.05.09
14:55

Айде направих ги :) Не ми беше никак лесно най-вече заради глезена, по 1 време имах чувството, че всичко е против мен, дори самия аз - дъжд, грип, контузия, просто няма какво друго да се обърка. Доволен съм от себе си, не се чуствам изтощен дори във втория ми етап от чистенето се замислям за дни с триразово кардио хах (да видите, че и дроб като мене ги може тия неща :) ).

Ето я равносметката :

15 тренировки за 6 дни или общо 16 тренировки за 1 седмица :

10х30мин тичане в парка
3х30мин вело
Общо над 400мин(винаги тичам малко повече от 30мин, но си закръглявам) кардио активност за 7 дни.

3хСилова тренировка

Сега мисля да не тичам чак до понеделник с надеждата глезена да се възстанови напълно до тогава, стискайте палци. Ако не се възстанови, и тогава няма да тичам, ще видя какво ще правя, може би кардио на велото в хотела, макар хич да да не ми се иска...

Мнението беше редактирано от Lenks на 06.05.09 14:56.

Давай малко остана :) !

Мнението беше редактирано от Владимир на 06.05.09 16:47.

06.05.09
18:28

Докато не видя как се показва пресата, дори малко, за мене е останало много:)

Сряда 06.05.2009

7:30 - Fyre 2 капсули
Закуска 9:00- Oвес с мляко, извара
Обяд 14:00 - Пил.пържола, 2 кебапчета, краставица, зехтин, кашкавал
Вечеря 18:00 - 2 скумрии, краставица, зехтин

Кардио

30мин тичане в парка
30мин тичане в парка

Kaрдиото в бавно и средно темпо. :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 06.05.09 18:29.

06.05.09
18:54

Браво, Ленкс, разглоби се от кардио тренировки...Не мислиш ли да качиш дозите Файър ?

казано от inis9 на 06.05.09, 18:54:

Не мислиш ли да качиш дозите Файър ?

Той ако продължава с толкова много кардио не му трябва Файъра изобщо :). А иначе Lenks така като гледам скоро ще четем за програмата ти за качване на маса :)

06.05.09
19:03

казано от inis9 на 06.05.09, 18:54:

Браво, Ленкс, разглоби се от кардио тренировки...Не мислиш ли да качиш дозите Файър ?

И аз това щях да попитам...
Само и аз да имах един парк да тичам всеки ден... требва да се задоволя само с кростренажора, мога да ходя тука до баира, ама много ми се опира нагорнището пусто, дори половината не мога да го изкарам ако не спра, ама то и няма време, даскалото не треа да изостава, все пак, пожелавам ти резултатите към които се стремиш и успех!
Ще следя с интерес...

07.05.09
06:42

казано от Lenks на 04.05.09, 08:37:

Това Done/Left са ми 15-те тренировки които искам да направя за 6 дни :) Иначе за чистенето на първата страница със синьо съм си пуснал лог с талята всяка седмица и кратък коментар за изминалата седмица :)

Здрасти Lenks!
Можеш ли да направих обобщение на постигнатите резултати за тези 6 дни с 15 тренировки - всмисъл промяна в размерите, свалени кг?
Лек и успешен ден!

07.05.09
10:48

:)
Дозите Fyre няма и не искам да ги дигам, тъй като миналата година хич не ми влиаеше добре(треперене, параноя, сърцебиене, лека депресия) и сега просто не смея. А и има нещо много важно, аз съм си се научил, че най-добре е човек да си се доверява изцяло само и единствено на себе си и в тоя ред на мисли, затова е тази диета и това кардио. Fyre го пия като цяло само за лек катализатор на процеса с цел по-сигурен и успешен резултат. по-бързи реНикога не съм и не искам, зултати. 1см от талята надолу на седмицата ми е достатъчен да знам, че правя нещо и да вървя напред :) За момента съм доволен, може много по-добре разбира се, но виждам, че бавно но постоепенно се стопявам и това ми дава сили да продължа напред общо взето :) Но както казах за да се изчистя напълно има още много хляб да НЕ изям :)
Обобщение от постигнаните резултати няма как да дам, тъй като първата половина от цикъла беше миналата седмица a втората тази седмица, такаче не виждам смисал. Понатам, като ми се оправи крака и мина във втория етап на чистенето, ако се случи да правя нещо подобно то ще е от понеделник до неделя и така ще има пряко сравнение с тази и миналата седмица. Като цяло мога да кажа, че изобщо не съм се преуморил (като вътрешно чувсто, организма сам си знае хах) и се чуствам добре и зареден с енергия, а кантара както казах никога не го гледам (Ванка ;) ), по-точно гледам го само в началото и края на това което правя, за мен това е безмислена дейност, защото при 1 килограми мога да изглеждам по 16 различни начина :)
Даниел Г. и ти Иване много ви завиждам, имате си уредите за тренировка в къщи и пак се оплаквате :) Aз, ако си имах вело или крос в нас не ми се мисли :)

07.05.09
10:53

mbarton спецялно за теб се мернах, от понеделник до днес съм свалил 1см от талията -79см и то на пълен стомах и -1 от ханша :)
Или като обощение около 2см от талята за тези дни и общо  3 см от миналия понеделник до сега.
и в тоя ред на мисли за тая седмица май си свърших работата хаха :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 07.05.09 11:01.

07.05.09
11:23

казано от Lenks на 07.05.09, 10:53:

mbarton спецялно за теб се мернах, от понеделник до днес съм свалил 1см от талията -79см и то на пълен стомах и -1 от ханша :)
Или като обощение около 2см от талята за тези дни и общо  3 см от миналия понеделник до сега.
и в тоя ред на мисли за тая седмица май си свърших работата хаха :)

Тоест за ТРИ дни - -1см от талията (а може и повече), и -1см от ханша! Еми момичета и момчета, This is HoW it’s Done! Браво, Lenks!

казано от Lenks на 07.05.09, 10:48:

Даниел Г. и ти Иване много ви завиждам, имате си уредите за тренировка в къщи и пак се оплаквате :) Aз, ако си имах вело или крос в нас не ми се мисли :)

Недей :) Бягането няма алтернатива :) Евала ти за волята да направиш всичките тея кросове! (За оплакването иначе съм съгласна ;))

казано от mbarton на 07.05.09, 11:23:

казано от Lenks на 07.05.09, 10:48:

Недей :) Бягането няма алтернатива :) Евала ти за волята да направиш всичките тея кросове! (За оплакването иначе съм съгласна ;))

mbarton напълно съм съгласен с теб въпреки, че всеки вид аеробика си има предимства и недостатъци, на мен понякога много ми липсва бягането на стадиона (особенно мацките там хихи :) ), за съжаление никога вече няма да стъпя там :( ,  но пък колело във вас може да въртиш без оглед на времето навън, друг, недостатък е, че отнема място и т.н. и т.н. . По проблема с мрънкането се работи денонощно :).  Lenks недей завижда ти имаш основното (воля и желание и стимул) с което няма значение как постигаш целта си, а е факт, че я постигаш. Давай само така, пък дано успеем се научим от теб.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 07.05.09 11:57.

07.05.09
18:29

Четвъртък 07.05.2009

5:30 - Fyre 2 капсули
7:00 - сок от грейпфрут
Закуска 8:00- Oвес с мляко, 3 яйца, сирене
Обяд 14:00 - Пил.пържола, салата, зехтин, кашкавал
Вечеря 18:00 - Пил.пържола, салата, зехтин

Днеска без карио :)

08.05.09
18:34

Петък 08.05.2009

5:30 Fyre 1 касула
7:00 Сок от грейпфрут
Закуска 8:00- Oвес с мляко, 3 сварени яйца, сирене
13:00 - Fyre 2 капсули
Обяд 15:30 -  Риба тон, салата, краставица, зехтин
Вечеря 19:00 - Риба тон, салата, краставица, зехтин
21:00 - извара

Тренировка :

Гърди/Бицепс/Koрем

Лежанка хоризонтален лег - 8х60kg, 8х70kg, 5х80kg, 1х90kg, 12x60кг
Флайс - 3х8 25кг дъмбел
Кросоувър - 4х8 30кг

Бицепсово сгъване прав с  крив лост - 3х8 40кг тежест
Чукови сгъваня с дъмбел - 3х8 12кг дъмбел
Концентрично - 3х12 10кг дъмбел

Молитви - 4х15 40кг тежест
Повдигане на краката от вис 3х15
Наклони на страни със скрипеца - 4х20 за всяка страна 40тежест

Кардио :
30мин вело

Кардиото добро темпо...Днеска определено повечко сила имах :) Това мисля, достатъчно ясно показва, че до момента не съм загубил кой знае колко маса, защото на гърди и бицепс общо взето нямам спад в силата от началото на режима, а от началото до сега си държат горе долу 1 ниво на сила. Днеска се позагледах, ръцете вече почват да удрят релеф :) Особено трицепсите от по-далечко, а бицепсите - на лявата ръка почва да ми искача 1 вена (което ме дразни всъщност), то като цяло май лявата е малко по-релефна от дясната така като гледам :) Корема е почнал да се оформя, ама плочките още не се видят да ги ева :)

В личен план днеска се издразних и си подадох предизвестие за напускане на работа, такаче съм отворен към нови идеи :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 08.05.09 18:35.

ГН

09.05.09
11:08

Не ти гледах абсолютно целия дневник, но скорошни снимки не видях. Сложи, според мен ако целта е визуална, прогреса трябва да се докладва по-скоро визуално, отколкото с числа.

Да. Вземи сложи някакви снимки да видим за какво става дума.

09.05.09
18:50

Събота 08.05.2009

7:00 Fyre 1 касула
Закуска 8:00- Oвес с кисело мляко,
10:00 3 сварени яйца, сирене
12:30 - Fyre 2 капсули
Обяд 13:00 -  Пилешка пържола, 2 кебапчета, краставица, зехтин
Вечеря 19:00 - Пил. пържола, сирене, краставица, зехтин
21:00 - извара

Днеска без кардио. Като цяло на крака ми май ще му трябва повече време за възстановяване такаче може би другата седмица ще се наложи да върта педали в хотела след работа...

Снимки, ако толкова настоявате, ще пусна другия понеделник (18 се пада мисля), защото тогава ми свършва 1-вия етап от чистенето :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 09.05.09 18:51.

09.05.09
19:03

Mи готов не съм :) Просто ми свършва цикъла с Fyre :) Това ми е първия етап от чистенето, после ще си дам 2 седмици почивка на организма, ще вдигна въглехидратите сутрин и ще включа въглехидрати на обяд, за кардиото не знам. И от 1-ви юни почва купона наново, но този път с Drenuterol, а ако трябва и след това ще чистя още малко :) А иначе аз с мазнините се боря от 2006г :) Миналата година бях доста слаб, такаче може да се каже, че тогава ги бях преборил, но нямах плочки(те и не ми бяха цел де) :) Сега искам да се изчистия до преса, най-вече, само и единствено, да си докажа на себе си, че мога и всичко е възможно :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 09.05.09 19:11.

09.05.09
19:16

Ами, аз не съм запознат още с DREN-a, така че не мога да ти кажа :) Аз лично повече се надявам да ми действа като енергетик и да подтиска малко апетита, пък другото и сам ще си го свърша :) Но от ревютата който съм чел а те не са малко, смятам, че спомага за топенето на мазнинките, а и имаше 1 момче, тук, май eraziel се казваше, той беше постнал в дневника си снимки преди/след с DREN и то по негови думи без много ограничения в храната... Естествено имаше и хора които казват, че не са получили никакъв ефект от него, но те бяха 1 на 10 да речем, аз се надявам да не съм от тях.

10.05.09
08:01

Aми просто погледни тук:
http://www.fitflex.com/mhp-dren-review.html

http://www.islandsupplements.com/mhp-dren.html

А огънчето как е :) работи ли ти

ГН

10.05.09
08:43

казано от Емил Начев на 09.05.09, 19:19:

Dren:
caffeine
a type of Phenethylamine
Yohimbine
and L-5 Hydroxytryptophan (or 5-HTP)
това последното нямам идея какво е

Хубаво нещо е, пих една опаковка на НOW. Макар да не очаквах такъв ефект, с него спя по 1 поне отгоре, има ефект. Не знаех че го слагат и при бърнерите.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 10.05.09 08:44.

10.05.09
10:52

Koментар за Fyre другия понеделник, за DREN чак края на юни а начални впечатления като почна да го пия :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 10.05.09 10:52.

10.05.09
17:55

Неделя 10.05.2009г

Набираня - 3x10/8/8
Придърпване на скрипец с широк хват зад врат - 3х8 65кг тежест
Придърпване на долен скрипец - 3х8 - 80кг тежест
Чукове - 3х8 70кг

Лег тесен хват - 3х8 1х70кг 2х60кг тежест
Скрипец - 2x8 45кг 2х8 40кг тежест
Разгъване на скрипец с въже 4х12 30кг тежест

Молитви - 4х15 40кг тежест
Повдигане на краката от вис 3х15
Наклони на страни със скрипеца - 4х20 за всяка страна 40тежест

30мин вело

Закуска - Овес с  мляко
09:00 - Fyre 2 капсули
Обяд 12:30 - домати, сирене,2 кебапчета, агнешко
15:00 - Fyre 1 капсула
Вечеря 18:30 -  домати, сирене,4 кебапчета
21:00 - 150гр. извара

Силата днес добре, имаше покачване в някои упражнения както и спад в други спрямо миналата седмица. Това е нормално предвит, че миналата седмица предния ден ми беше ВВ. Кардиото средно темпо. Ето, че остана 1 седмица до края на първия етап, днеска се замислих и си мисля, следващите 2 седмици (след тази) да редувам дни с висок прием на въглехидрати с такива с нисък. Или по точно в почивни дни от тренировки с тежести ще ям въглехидрати а в тренировъчни няма :) Ще видим какво ще излезне от цялата работа :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 11.05.09 18:48.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1