казано от old_man на 07.08.09, 18:22:
казано от Lenks на 07.08.09, 18:00:
А за храната съм го измислил, 1 кило извара е 1.5лв, а получавам да речем 180гр белтък
Ако става дума за домашна извара,бих повярвал :)
Не е домашна от “Фантастико” си я купувам :)
Мисълта ми беше за белтъчното съдържание :)
Мнението беше редактирано от Дидо на 07.08.09 19:12.
И по-малко да е, за мене така или иначе 200гр белтък на ден мисля, че са предостатъчни :)
Петък 08.08.2009
7:00 - Guarana, taurine, малко течен шоколад
Tренировка
Закуска 9:30- Омлет 4 яйца, сирене, пълнозърнест хляб
11:30 - Извара, кус-кус
Обяд 14:30 - Kaртофи, хек
18:00 - Пилешки бургер от Макдоналдс, кола ~800ml
Вечеря 20:30 - Извара, краставици, сладолед 75гр
22:00 - Извара
Повечето храна си я имах от вчера такаче, като тегля черата съм дал - 2,25 за рибата и сладоледа :)
Тренировка
Тичане - 40мин
Днеска въглените Sky High :) Tоя бургер хич нямаше и да го ям, ама бебето ми го купи (тя омете 3 чийзбургера... каде ги побра не знам, че даже после и 1 плодова салата изяде)... Ще ме извиняват всички МкФенове, ама за 2лв това си е подигравка... Питка с размер на малкия ми пръст, някакво 30гр пилешко с неясен произход увито в още толкова панировка и изпържено, 1 плюнка майонеза и 2 резенчета краставичка... Не знам, но за мене си е убида да ми го пробутват това, камо ли да ми харесва... Към нас се опитвах да сметна и се оказа, че подобно нещо струва дори далече и от левче...
Мнението беше редактирано от Lenks на 08.08.09 18:08.
Неделя 09.08.2009г
Закуска - 8:00 овес, мляко, омлет 4 яйца
11:30 - BCAA, Таурин+Гуарана
Tренировка
13:00 - Суроватка, мед
Обяд 14:00 - Извара, картофи
16:00 - Хляб, извара
Вечеря 20.30- краставици,извара
22:00 - извара
Тренировка
Гръб/Трицепс/Корем
Набираня - 3x8
Придърпване на скрипец с широк хват зад врат - 3х8 70кг тежест
Придърпване на долен скрипец - 3х8 - 80кг тежест
Чукове - 3х8 70,80,90кг
Лег тесен хват - 1х7 70кг
Френско - 3х8 1х30, 2х34кг тежест + лоста
Скрипец W дръжка - 4х8 40кг тежест
Скрипец въже - 4х12 35кг тежест
Ех... Имах днеска повече сила в гърба усещаше се.. Обаче трицепса... Още като направих тая мизерна 7-ца на тесен хват ми стана толкова гадно и реших, че не си заслужава да карам още така при положение, че явно трябва промяна там иначе няма излизане от тая дупка... Затова реших да върна френското по-рано отколкото мислех... За моя радост, нямаше никаква болка в рамото! Естествено внимавах доста и не се силех макар да можех и повече... Мисля, да направя почивка от тесния хват още 1 седмица и после да мина на старата си програма - тесен хват, френско, скрипец W дръжка. За храната всичко ОК днес :) Carb SKY HIGH. Само да кажа, че си купих някакъв нов овес на Фамилия Никола ли някакви такива и мога да кажа, че са отврат! Супер твърди и колкото и да се киснат не стават меки... Тези на Фантастико са много по-евтини и готини!
Мнението беше редактирано от Lenks на 09.08.09 18:05.
Понеденил 10.08.2009г
7:00 - Guarana, Taurine
Тренировка
Закуска - 8:00 4 яйца, хляб пълнозърнест
13:00 - 6 филии пълнозърнест хляб (доста тънки и леки), извара
Обяд 14:00 - Хек, картофи, 2 филии хляб пълнозърнест
17:00 - извара, кисело мляко
Вечеря 19.30 - Домати,извара
22:00 - извара, малко мед
Тренировка
Тичане - 30мин
Утре ще се овъртя с 500гр сладолед, така следтренировъчно :D
Мнението беше редактирано от Lenks на 10.08.09 18:45.
Вторник 11.08.2009
Закуска 7:30- Oмлет 3 яйца, 4 филии пълнозърнест хляб (трябваше да е овес с кисело мляко, но млякото се оказа развалено...)
10:30 - ВСАА, Guarana & Taurine
Тренировка
12:30 - 50гр. суроватка, мед
Обяд 14:30 - Картофи, извара, сладолед 500гр - яката раота
17:00 - извара, 2 филии пълнозърнест хляб
Вечеря 19:40 - Домати, извара, 1 кремвирш
21:00 - извара
Тренировка
рамо/крака/корем
Рамени преси с дъбели - 3х8 25кг дъмбели
Хеликоптер с крив лост - 3х8 40кг тежест+лоста
Разтваряне на дъмбел седнал за задно - 3х8 15кг дъмбели
Лег преси - 3х8 60кг
Бедрено сгъване - 3х8 30кг
Бедрено разгъване - SKIP машината е безследно изчезнала от фитнеса :lol:
Прасец 1x50 - 40кг
Молитви 4х15 70кг
Наклони на страни на скрипец - 4х20 за всяка страна 40кг - леки са ми вече...
Яка тренировка се получи днеска :) Храната яко омазвация, утре и други ден се самонаказвам с двуразово кардио :lol: Дано си струва и кача малко сила :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 11.08.09 17:24.
12.08.09
09:21
казано от Lenks на 08.08.09, 18:05:
Петък 08.08.2009
7:00 - Guarana, taurine, малко течен шоколад
Tренировка
Закуска 9:30- Омлет 4 яйца, сирене, пълнозърнест хляб
11:30 - Извара, кус-кус
Обяд 14:30 - Kaртофи, хек
18:00 - Пилешки бургер от Макдоналдс, кола ~800ml
Вечеря 20:30 - Извара, краставици, сладолед 75гр
22:00 - ИзвараПовечето храна си я имах от вчера такаче, като тегля черата съм дал - 2,25 за рибата и сладоледа :)
Тренировка
Тичане - 40минДнеска въглените Sky High :) Tоя бургер хич нямаше и да го ям, ама бебето ми го купи (тя омете 3 чийзбургера... каде ги побра не знам, че даже после и 1 плодова салата изяде)... Ще ме извиняват всички МкФенове, ама за 2лв това си е подигравка... Питка с размер на малкия ми пръст, някакво 30гр пилешко с неясен произход увито в още толкова панировка и изпържено, 1 плюнка майонеза и 2 резенчета краставичка... Не знам, но за мене си е убида да ми го пробутват това, камо ли да ми харесва... Към нас се опитвах да сметна и се оказа, че подобно нещо струва дори далече и от левче...
Същият бургер, който е втория ми най-любим, в комбинация с най-любимия ми - чийзбургера, е 2.50 общо. Това вече не е чак толкова скъпо, съдържа 30 гр протеин и наяжда.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 12.08.09 09:21.
Не ми се води този спор... Junka си е Junk не случайно са му лепнали това име... И нещо смешно от сайта им :lol:
Мнението беше редактирано от Lenks на 12.08.09 09:34.
12.08.09
09:35
Lenks като цяло как се справяш с това така неприятно бюджетно ограничение което си си наложил.
Супер ми е за сега :) Както виждаш, не е като да не ям. Майка ми днеска донесе домати от градината, такаче си имам зеленчук бол :) По-малкото месо мисля добре ми се отразява на стомаха, по-леко ми е като че ли, дори и когато се натъпкам :) По-важното за мен е как ще се отрази на постиженята в залата, а това ще разбера в петък :) Днес съм дал 4.8лв за храна :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 12.08.09 09:38.
12.08.09
09:43
Абе да ти кажа аз от зеленчука се подувам не от месото.
Ама си е добре да се прави почивка отвреме на време.
12.08.09
10:00
казано от Lenks на 12.08.09, 09:33:
Не ми се води този спор... Junka си е Junk не случайно са му лепнали това име... И нещо смешно от сайта им :lol:
Е, знаеш колко съм ревностен защитник. То това е смешно, но принципно това е международния стандарт, не само за тях.
На повечето места където съм гледал стандарта е мъж тежащ 80кг със средна активност...
Мнението беше редактирано от Lenks на 12.08.09 10:06.
12.08.09
10:46
Но няма логика да сложат това! За тях е по-добре да сложат стандарт от 3000 калории, та да не се плашиш че ядеш много от техните неща!
казано от Ivan Boichev на 12.08.09, 09:43:
Абе да ти кажа аз от зеленчука се подувам не от месото.
Ама си е добре да се прави почивка отвреме на време.
Aми не съм забелязал при мен да е така, но и аз ям зеленчуци само вечер попринцип...Инче месцето явно ми се отразява зле на стомаха, сега ме по-лекичко... Но може би най-тежко ми се отразяват много храна и честото ядене които за съжеление и двете ги имам на лице в момента :) Най-добре се чувствам когато яденята са ми разделечени много във времето...
И малко смях - топ 10 на най-опасните поведения при шофиране под въздействието на различни наркотици :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA&feature=related
Мнението беше редактирано от Lenks на 12.08.09 17:28.
Сряда 12.08.2009г
7:30 - Guarana, Taurine
Тренировка
Корни след тичането
Закуска - 9:30 4 яйца, овес с прясно мляко (най-после овес :cheese: )
11:30 - 4 филии пълнозърнест хляб, извара
Обяд 14:00 - Хек, картофи, 75gr сладолед
16:30 - извара, 4 филии пълнозърнест хляб
18:30 Guarana, Taruine
Tренировка
Вечеря 20.30 - Домати,извара, чаша прясно мляко
??? - 30гр въглени от любимото ми зрънчо по време на мача...
22:30 - извара
Тренировка :
Тичане 25мин
Тичане 25мин
Странно... Хич не си давах зор, пък дължините които взимам за 30мин ги взех за 25мин... На 2-рата тренировка си чувствах умората вече... Утре пак :lol: Taя храна ми идва много, цял ден съм сит и ям на сила, след другата седмица ще намаля, че имам чувството, че ще се пръсна :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 13.08.09 11:06.
Четвъртък 13.08.2009г
7:30 - Guarana, Taurine
Тренировка
Корни след тичането
Закуска - 9:30 2 яйца, овес с прясно мляко
11:30 - 3 филии пълнозърнест хляб, извара
Обяд 14:00 - 4 кюфтета, кафяв ориз, сирене, 75gr сладолед
17:20 - извара, 4 филии пълнозърнест хляб
Вечеря 18.40 - Домати,извара, 1 кремвирш
21:30 - извара
Тренировка :
Тичане 25мин
Усещаше се умора от вчера, през деня краката си ме боляха и реших да не ги мъча с още 1 тичане...
Мнението беше редактирано от Lenks на 13.08.09 17:36.
14.08.09
07:02
Добре си решил, трябва хубаво да се възстановят. Пък и не е приятно да тичаш с болки в краката все пак. Дори може и днес да не правиш двуразово.
ПП: не може да ти се пращат съобщения - излиза грешка и че профила ти не е достъпен
Модераторски екип:
Потребителят Lenks отнася БАН.Причините:
- СПАМ
- Оспорване решение на модератор
- Заяждане с модератор
Такива своеволия няма да бъдат толерирани и от други потребители !
Мнението беше редактирано от emzo на 14.08.09 07:33.
14.08.09
13:48
За да няма объркали се аз съм Lenks :lol:
[red]Модераторски екип:
Потребителят Lenks отнася БАН.Причините:
- СПАМ
- Оспорване решение на модератор
- Заяждане с модератор
Такива своеволия няма да бъдат толерирани и от други потребители ![/red]
1.СПАМ
Aз и Head_hunter го питах, дали мойте 10 мнения днвено са спама на форума?! Моля някои да ми каже, че и аз явно не знам... Явно има хора който системно могат да нарушават правата, но когато някой реши да се противопостави се вижда до къде стигат нещатата... А всичко явно започват от онова мое мнение в дневника на Иван където си казах истината (поне за мен), че всичкия спам идва от всички хора който пишат в дневника му, а не от самия него. Това не знам на кой и защо не се понрави, но и не ме интересува... И моляви се погледнете го това е единственото мнение там маркирано като спам, е не е ли абсурдно? Пък и уж дневниците щели да станат по-либерални... Добре нека е така едвали има някой който няма да е съгласен с това, но тогава каква е мойта вина??? И господин модераторе моля друг път като ми напишете да чета правилата, моля ви се покажете ми ги, защото аз доколкото виждам или по скоро не виждам, прерових целия сайт и не намерих такива? Е тогава какви са тези правила, не виждатели какъв смешен парадокс се получава? Всички следват правила които ги няма и всеки който не е съгласен се вижда до къде води. Макар и пак да не виждам какво съм направил толкоз... Това много ми напомня на едни време в нашата мила Родина от преди 20 години и повече... Нека някой който е обиден по някакъв начин от мойте мнения/спам да каже...
2.Оспорване решение на модератор :
Първо кога говоренето на ЛС между хората е станало проблем? Последния път като проверих живеем в демокрация и правото ни на глас е едно от правата ни. Дори и Бойко Борисов да застане пред мен, ако не съм съгласен с него ще му го кажа... Дали ще ме изгонят от страната? не мисля... Пък и не виждам какво толкова съм му казал на head??? По спомен нещо подобно на това горе без последните няколко реда... Пък и по умните, от нас, хора са го казали - във спора се ражда истината... А когато стават подобни неща явно се вижда на кой му избива егото...
3.Заяждане с модератор
-Моля??? Всъщност си беше точно обратното, на края на 2-рото писмо господин модератора съвсем явно си ме заплаши без никаква причина, не виждам нещо лошо в това човек да си защитава вижданята... След което просто му обясних, че няма повече да му пиша и толкоз... Лошо е когато човек се обижда от истината (което е явно) тогава обикновенно той не е прав...
Еми това е от мен ще следя хората който уважам и такам, явно няма как да пиша... Чао засега от най-големия лош спамер на форума който оспорва и се заяжда с модераторите :)
Ако мнението ми е модерирано или изтрито това само ще ми докаже тезата :)
Аз и на Иван му казах, че това ще стане Лов на вещици, за пореден път се оказвам прав :)
Мнението беше редактирано от Lenkz на 14.08.09 13:54.
14.08.09
13:55
Преди дни и аз търсих правилата, но никакви ги нямаше.Как да спазвам нещо,което го няма.Надявам се модераторите да на сметнат мнението ми за спам.Бих се радвал на линк с правилата ако това не би създало трудности на някого.
Относно банването на Ленкси, не виждам основание в неговия спам.Подчертавам , че не съм модератор и не мога да преценявам в това отношение, а изказвам лично мнение.В този форум има хора които спамят точно толкова колкото и той (визирам включително и себе си).Ако истинските причини са в съобщенията му с модератора , това няма как да го коментирам , защото е само между тях двамата.Но от друга страна не смятам , че частен разговор трябва да доведе до такива последствия, все пак е частен, а не публично достояние на форума.Надявам се никого да не съм засегнал с личното си мнение , което не е обосновано с компетенции и правомощия.
Ако съм направил грешка в преценката си съм готов да се извиня :)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 14.08.09 14:01.
14.08.09
13:58
Lenks човек, ти праеше по 50 мнения на ден, 80% от които бяха ненужни, е така просто да се намираме на приказка :)
14.08.09
14:05
Еми имам 900мнения приемам, че пиша от март тази година макар всички да виждат кога съм регистриран и сигурно имам 300 мнения от преди това... Това са 5 месеца или 150дни грубо... 900 като го раздела 150 се получава 6 :) Ако имах по 50 мнения на ден колко щеше да се получи :)
14.08.09
14:10
В дневника на Десо и Мария там си сгафил явно :) Доста често го обръщахте на скайп.
НЕ подкрепям това, че имаш и се надявам да го махнат. четя ти дневника с интерес :)
казано от RogerF на 14.08.09, 13:55:
Преди дни и аз търсих правилата, но никакви ги нямаше.Как да спазвам нещо,което го няма.Надявам се модераторите да на сметнат мнението ми за спам.Бих се радвал на линк с правилата ако това не би създало трудности на някого.
Относно банването на Ленкси, не виждам основание в неговия спам.Подчертавам , че не съм модератор и не мога да преценявам в това отношение, а изказвам лично мнение.В този форум има хора които спамят точно толкова колкото и той. Ако истинските причини са в съобщенията му с модератора , това няма как да го коментирам , защото е само между тях двамата.Но от друга страна не смятам , че частен разговор трябва да доведе до такива последствия, все пак е частен, а не публично достояние на форума.
х2
Досега мислех какво да напиша, но Роджър добре е систематизирал и моето виждане върху нещата. Освен това не мисля, че баннването на хора като Ленкс, които наистина уважават сайта и съфорумците, опитват се да помагат и създават колорит, помага за повишаване нивото на форума. Надявам се това да се окаже просто шега...
14.08.09
14:20
Мирише на изкупителна жертва. :)
Аз не чета много,много форума,може пък наистина да е спамил като помиар.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.08.09 14:21.
14.08.09
14:25
Определено подобен род банове на разни случайни жертви никога не са вдигали нивото на форума и никога няма да го вдигнат, за сметка на това вдигат самочувствието на наранени напоследък модератори. Странно е, че докато обсъждаме въвеждането на рейтинг сред потребителите с цел открояване на знаещите и можещите с цел повишаване нивото на форума, определени модове предлагат и както виждаме реализират банове на съвсем незаслужили и случайни хора което доста сваля нивото на форума. Изобщо дневниците губят своя смисъл ако не можеш да кажеш “хай как си днес”, или “ами чудесно изглеждаш”, или “ще ти дам една снимка да те надъхва ” . В крайна сметка ние хора ли сме или едни тъпи машини за мускули. Защо да не изкажеш чувствата си публично, нима това не е част от Уелнеса който се проповядва в цялото издание. Изобщо ситуацията е изключително грозна.
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Ако зависише от нас (мод. екипа) поне едно десетина души щяха да са в БАН списъка.
Вас като ви няма, други ще ви заместят.Така е било и така ще бъде.
Правете си скайп мултичатове и там си говорете глупостите.
Естествено решение е заключване на дневниците, които ви дадоха прекалено голямо поле за свободна изява.
От малкото останали активни модератори в този форум(преди беше форум, сега е изповедалня).
Мнението беше редактирано от emzo на 14.08.09 16:18.
14.08.09
17:08
@Lenkz Няма да ти трия мнението, но тук изкриви доста нещата!
Горното показва, че трябва да си развиваш успоредно с мускулите и мозъка!
Този тон който ми държеше на ЛС можеш да го запазиш за вкъщи!
Никой не ти е длъжен за нищо още повече, както казах и на Иван преди да си начешe пръстите и в тази тема - тук сме съвсем доброволно и никой не е длъжен да Ви търпи простотиите на ЛС само щото сте се регистрирали тук!
Както забеляза не съм ти трил мненията, а съм ги намалил за да може всеки да прецени сам това извън темата ли е или не!
Иване недей да говориш за повдигане на имидж на форума защото такива като тебе го докараха до сегашното му състояние!!!
Ако под свобода във форума разбирате всеки да си чеше пръстите където му попадне е сори няма как да стане!
За размяна на снимки има социални мрежи от рода на Фейсбук общувайте си там, не си избивайте комплексите тук!
Сайта е за бодибилдинг не го бъркайте с “Искренно и лично”!
14.08.09
17:33
казано от Иван Шишманов на 14.08.09, 14:25:
Ако зависише от нас (мод. екипа) поне едно десетина души щяха да са в БАН списъка.
Вас като ви няма, други ще ви заместят.Така е било и така ще бъде.
Ами значи добре, че не заивиси от вас Емзо. Същото е и с модовете, като се откажат назначават се нови, така е било така и ще бъде. Както казах никой не е женен за сайта пък и да е женен има си развод принципа важи и за много по сериозни неща. head_hunter когато аз съм повдигал имиджа на сайта познай ти къде си бил :).
14.08.09
17:33
Много се видоизменя ситуацията, грозна или не - имам усещането, че модераторският екип се възприема като тройната коалиция, а не би било редно да е така. Все пак това е дневник и ще се въздържа от разфокусирането му, но само няколко думи за модерацията ...
Имаме една основна цел (тези, които модерират) - да държим темите максимално стегнати и информативни, така че и след месеци или години, когато бъдат прочетени, да са запазили характера си. Сега, съгласете се, че на моменти мненията тук-там целят по-скоро атрактивност, отколкото информативност. Вярно е, че мрежата се социализира все по-устремено, но това не значи да зарежем горепосочената цел.
Дори да допускаме по-голяма свобода в дневниците, не може да допуснем пренасянето й в другите раздели. Надявам се да съм бил разбран правилно - никой в екипа не трупа бонус точки, като банва потребители или модерира мнения.
14.08.09
17:46
казано от head_hunter на 14.08.09, 17:08:
Този тон който ми държеше на ЛС можеш да го запазиш за вкъщи!
Aз съм ти държал тон, пък ти сега ме обиждаш без никаква явна причина... Я да помислим какво щеше да стане ако аз бях написал същото за теб какво щеше да стане... И всъщност съм съгласен да покажеш какво съм писал, дори и да е по остро като тон съм сигурен, че никъде не съм написал нещо с което да те обидя или не чак така като по начина който ти направи по-горе...И г-н Михайлов това е дневник дам, може да не е нещо осбено, но мисля достатъчно подреден и пълен с инфо, но мисълта ми беше за това което казахте, че е дневник и ще се въздържите от разфукусирането му, мисля че това губи смисъл при положение, че няма как да си пиша в него :)
14.08.09
17:47
Lenks/Lenkz хайде да спрем с коментарите сигурен съм, че ще се намери решение на така поставените гласно проблеми !!!.
14.08.09
17:50
Предполагам, че Lenks си е взел вече поука, така че ще бъде от полза за всички и от форума, ако му се премахне бан-а.
14.08.09
17:56
Eми аз на това се надявам Иване, независимо какво ще стане... Всъщност целия проблем идва от това, че реално няма правила за това кое какво е и как е. Защо едни мнения може да се маркират като спам и едни не. И за да не си помисли някой, че се заяждам, аз мога да дам примери как седят нещата по други форуми. Ето примерно последните страници в дневника на Иван, се захвана темата за корема. Когато стане нещо подобно по другите форуми всичките мнения се хващат от някой модератор и се местят в отделна тема в друг раздел предназначен за целта (тук е “Упражнения” примерно) и въпроса се приключва, потребителите като им е интересна темата продължават да си я разсикзват там и готово. Пък, ако другите мнения пречат на собственика на дневника помолва модератора да ги изчисти и толкоз. Така хем дневниците ще са по чисти, този на който е дневника ще има свободата да избира кое му помага и кое му пречи, модератора ще си има работа и всички ще са щастливи. Пък ако някой вече прекалява и има няколко оплакваня от потребители то е ясно...
Мнението беше редактирано от Lenkz на 14.08.09 17:56.
14.08.09
18:23
казано от Иван Шишманов на 14.08.09, 17:33:
казано от Иван Шишманов на 14.08.09, 14:25:
Вас като ви няма, други ще ви заместят.Така е било и така ще бъде.Ами значи добре, че не заивиси от вас Емзо. Същото е и с модовете, като се откажат назначават се нови, така е било така и ще бъде. Както казах никой не е женен за сайта пък и да е женен има си развод принципа важи и за много по сериозни неща. head_hunter когато аз съм повдигал имиджа на сайта познай ти къде си бил :).
Оооо да бе регнал си се тук цели 13 дни преди мен - ясно ми е сега колко си напред с граденето на имиджа /ти да не беше този който сътвори земята за 6 дни?/.
Няма да ти отговарям на провокацията къде съм бил - ще падна до твоето ниво, а това е нещо което не мога да си позволя.
Общуването с теб ми беше изключително полезно и много поучително за това какъв не трябва да стана ;-) .
Отговорих си обаче на въпроса защо нямаш жена до себе си - щото с държанието си най-много да си намериш мъж/е/.
казано от Lenkz на 14.08.09, 17:46:
казано от head_hunter на 14.08.09, 17:08:
Този тон който ми държеше на ЛС можеш да го запазиш за вкъщи!Aз съм ти държал тон, пък ти сега ме обиждаш без никаква явна причина... Я да помислим какво щеше да стане ако аз бях написал същото за теб какво щеше да стане... И всъщност съм съгласен да покажеш какво съм писал, дори и да е по остро като тон съм сигурен, че никъде не съм написал нещо с което да те обидя или не чак така като по начина който ти направи по-горе...И г-н Михайлов това е дневник дам, може да не е нещо осбено, но мисля достатъчно подреден и пълен с инфо, но мисълта ми беше за това което казахте, че е дневник и ще се въздържите от разфукусирането му, мисля че това губи смисъл при положение, че няма как да си пиша в него :)
Lenks действията ти просто потвърдиха написаното от мен, а се чудя защо още продължавам да Ви отговарям и на двамата с Иван?
Хм публично ще ти се извиня когато обявиш, че написаното в мнението ти не отговаря на истината.
И ти почваш да се държиш сато Иван - имаш провинение ами изтърпи си наказанието, вземи си поука от случая, а в случая се опитваш да изкараш модовете лоши и то не по подходящия начин.
14.08.09
18:32
head_hunter няма да коментирам поста ти защото съм обещал да не го правя. Дано мнението ти да е от потребителя, а не от модератора head_hunter. Бъди сигурен, че не си прав изобщо, но няма как да те убедя, пък и не искам
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 14.08.09 18:34.
14.08.09
18:52
/това като потребител/
В мнението ми за теб се изразявам точно като потребител - каквото повикало такова се обадило!!!
Пиша ти това на лично за да не те излагам отново.
- това днес го пропуснах, но продължи да изнагляваш. Мисля и ти се сети какъв ще е отговора ми на това къде съм бил!!! Ако искаш уважение от някой отнасяй се и ти с подобаващо и ще го получиш!
/това е като модератор/
И аз се отказах да ти обяснявам кое как е по простата причина, че не си запознат със случая, а продължаваш да коментираш - след това ми разправяй, че аз съм бил предубеден. Въпреки, че днес се опитах да ти обясня и на теб за какво става въпрос това не те спря да се набъркаш и тук при това без основание.
Вече ако се обръщам към теб винаги ще споменавам от като какъв го правя!
14.08.09
19:11
Ами какво да ти кажа знам, че обещах, но как да подмина това, че мнението ти прекрасно доказва колко неподходящо смесваш работата с удоволствието или служебните с личните неща. И да упоменавай като какъв се обръщаш защото разликата е съществена.
казано от Иван Шишманов на 14.08.09, 17:33:
head_hunter когато аз съм повдигал имиджа на сайта познай ти къде си бил :).
Знам къде сме били, когато ТИ развали тотално имиджа на сайта/форума !
@Димитър Михайлов - технически възможно ли е с анулирането на регистрацията ми тук, да ми бъдат безвъзвратно изтрити всички 5022 към момента поста ?
14.08.09
19:49
казано от emzo на 14.08.09, 19:43:
@Димитър Михайлов - технически възможно ли е с анулирането на регистрацията ми тук, да ми бъдат безвъзвратно изтрити всички 5022 към момента поста ?
Точно и аз размишлявах по въпроса.
Взе да ми писва всеки втори разбирач да дава мнение отстрани!