14.08.09
19:50
Ооо Емзо радвам се да те видя явно са свършили детските ултиматуми, Митко що не го пита на лично ми спамиш, че и с две поредни мнения ??!?! освен ако не е било като потребител защитен от спам като модератор ....абе обърках се
Значи все пак съм прав целта на двамата модове е да модерират в несвяст абсолютни глупости както доказах и после да си избършат оцапаните ръчички с мен, видиш ли горкия отврътителен самотен Иван гейтака срина форума прецака имиджа на сайта и потребителите го мразят защото ние ги трием и тъпчем ?!?!!? До там ли я докарахте колеги (билдери). Що просто не ме помолите да спра да пиша и да си отдъхнем всички ??!!?!
Само не мога да разбера за какво още спорите с модераторите? Така са преценили - бан значи така трябва. Ако не ви харесва форума - не го посещавайте. Форума както и сайта са собственост на един човек, който е преценил че това ще са модераторите на форума и точка. Ако не сте доволни от Емзо и Хънтъра - пишете на Митко да им махне модераторските права ако прецени. Какво се жалвате - я по мъжката. Баннали са един потребител - голяма работа, ще си изтърпи бана и пак ще пише. (Това го казвам без лоши чувства към Ленкс, същият пост щях да напиша и да беше баннат друг потребител - просто така работят нещата).
Едно време като бях администратор и имаше доста повече модератори - нямаше такива цигании... а банвах по 2-3ма на седмица. Псуваха мръщеха се и после им идваше акъла... Уважавайте другите!!
14.08.09
20:17
Ооо Емзо радвам се да те видя явно са свършили детските ултиматуми, Митко що не го пита на лично ми спамиш, че и с две поредни мнения ??!?! освен ако не е било като потребител защитен от спам като модератор ....абе обърках се
Значи все пак съм прав целта на двамата модове е да модерират в несвяст абсолютни глупости както доказах и после да си избършат оцапаните ръчички с мен, видиш ли горкия отврътителен самотен Иван гейтака срина форума прецака имиджа на сайта и потребителите го мразят защото ние ги трием и тъпчем ?!?!!? До там ли я докарахте колеги (билдери). Що просто не ме помолите да спра да пиша и да си отдъхнем всички ??!!?!
Офф спри да избиваш комплекси - разбрахме, че ги имаш в повече.
Опитах да говоря по всякакъв начин с теб е не става.
Никой няма да си мие ръцете с тебе - искахте форум без модерации и ти и клакьорките ти, а сега рИвеш!
Айде нали сте много отворени искам да те видя модератор как ще отделяш време за модерации обаче ти пожелавам и едни такива двама лигльовци като теб и Lenks да ти циврят постоянно, но и с останалите мрънкала, а и да не пропусна без подкрепа от администратори при положение, че се грижиш точно техния форум да не стане отходна шахта за мозъчни диарии.
Както каза никой не е женен за форума, а и да е женен развод има!
Това е наше решение.
Незаменими хора няма аз просто за себе си реших, че това не е онзи форум в който се регистрирах и тук вече работа нямам.
Така не може да се работи.
Хайде много искам да ти отстъпя моето място.
Абе като сте толкова отворени и постоянно ревете що не си направите една регистрация в дата.бг и да пробвате същите свинщини които правите тук?
п.п. @kao Като те видя непременно ще ти стисна ръката ако имаше повече хора като теб тук със сигурност нямаше да ми минават такива мисли през главата.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.08.09 20:21.
:) хаха - радвайте че имам доста работа покрай HealthStore-a и нямам време за форума, а и трябва да пазя поведение заради продуктите иначе съм по-лош ;)
Пичове (emzo & head hunter ) не се занимавайте с деца!
Колкото повече им се обяснявате толкова по-зле става и ще става!
Вместо да си говорим как да станем яки к...лета се занимаваме с глупости!
Аз съм бил банван за повече от година,защото имах подобен спор с някой от екипа не си спомням с кой беше и ме беше много яд, но това е живота!
Мойто мнение ако се продължава да се мрънка да се банват мрънкалата!
Това е bb-team ако някой е забравил не е аха или някое друго подобно!
Вземете се в ръце голяма излагация става.
30.01.2006, 02:25 kao: - thug, westa и още няколко ги баннах по ай пи... 83.148.73.154 това е ай пито wink
Надявам се не си злопаметен ;) но наистина трябва да има ред за да се пази нивото на форума...
Мнението беше редактирано от kao на 14.08.09 20:51.
14.08.09
20:57
30.01.2006, 02:25 kao: - thug, westa и още няколко ги баннах по ай пи... 83.148.73.154 това е ай пито wink
Надявам се не си злопаметен ;) но наистина трябва да има ред за да се пази нивото на форума...
Точен както винаги думичката РЕД е много ключова за този форум.
Ти ли беше ооо знам къде живееш!!!
Базикам се !
Ред дисциплина и упражнения ;)
На който му се реве не е тук мястото според мен !
Това форум за мъже ли е или форума на биг брадър ?
Мойто мнение е че не трябва да има нищо друго освен спорт тук и производните хранене добавки и т.н.
никакви драми любови и подобни има други сайтове за тези работи.
14.08.09
21:04
Финдо По едно време можехме ;-)
Као беше админ - винаги е можел.
Сега само митко раздава БАН-ове и то само с пълно съгласие на екипа.
Та смятайте колко са незаслужени БАН-овете.
WESTA - ей за това се боря точни и ясни правила за спазване. Когато са толкова много потребителите трябва да има достатъчно строги правила, а не да се налага да триеме простотии с часове. Сигурен съм, че мястото ще стане доста по приятно за всички.
Сега за да не се обадят ревльовците, че избивам комплекси - нека не съм мод, но да има строги правила важащи за всички!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.08.09 21:06.
Ти ли беше ооо знам къде живееш!!!
Базикам се !
Ред дисциплина и упражнения ;)
На който му се реве не е тук мястото според мен !
Това форум за мъже ли е или форума на биг брадър ?
Мойто мнение е че не трябва да има нищо друго освен спорт тук и производните хранене добавки и т.н.
никакви драми любови и подобни има други сайтове за тези работи.
Много мъжко и точно мнение... и така и трябва... да се пишат смислени неща за да може един нов потребител да бъде впечатлен и да си каже: “брей тия много разбират - в този форум има какво да науча”, а не да гледа дързост и красота в писмен вариант!
Към Ленкс /въпреки че прочетох постовете през пръсти, сигурно сте му го казвали/.
Ако съм на твое място, няма да тръгна да се разправям като женичка. Ще си изтърпя наказанието и точка. Какво толкова тръгна да се разправяш. Дори си бил и предупреждаван на ЛС.
15.08.09
04:43
Хайде колеги (билдери) успокойте се. Категорично не оправдавам Ленкс за това, че е тръгнал да води личен диалог още преди дни на лично му казах да не го прави просто да си води дневника със сигурност е бил много много издразнен от неадекватното модериране последните дни. Не може една потребителка да си пусне снимки и веднага да последва модерацията на друга потребителка:
йеи много си хубава ,браво !
Спам
head_hunter
Че нали затова са дневниците, да си споделяме мерки снимки резултати липсата на такива и т.н.Все едно Венци дето си пусна снимки и всички ние и се възхищаваме, вие да затриете половината дневник след снимките където и обясняваме, че ако и трябва медал няма проблем да си го вземе, поправете ме но не е ли това идеята на дневниците ?!?!!Или като говорише за проблемите с хормоните да се затрие дневника щото не е спортно и не е в политиката на модовете ?!?! (Венци аз се гордея с твоя дневник просто го давам като пример как ТРЯБВА да изглежда).
Ами Боби като е написал, че си е купил нова стара кола и какво веднага трябва да му изтриете мнението ли ?!?!
Не може да пусна линк за пластичната хирургия сред мъжете в дневника си и веднага да бъде маркирано като спам, че то на самия сайт има статии за пластичната хирургия сред жените, тъпо е да ми се обяснява, че нямало връзка с дневника ми от къде знае мода че нямам или нямам намерение да имам импланти ??!?! Не решавам ли аз какъв СПОРТЕН линк да пусна и кое има връзка с дневника МИ.
В същото време показвам поне две теми за модериране, но в хранителни добавки където определения мод не влизал. Когато човек се вглежда в затворена врата, не вижда тази която му се отваря. Не може модератор откровенно да убижда потребител като го нарича комплексар кандидат гей, п’тка и т.н. не достойно е дори за махленска свада какво да говорим за този форум и за модовете които претендират да са интелигентни мъже. Хънтър то правило против обидите си има отдавна, но явно на теб това не ти пречи да го заобикаляш и да цвъкаш глупости по адрес на хора които не познаваш лично. Калоян беше един от най строгите модератори, (не веднъж сме се шегували с това), но също не би си го позволил да нарежда като див селяк криеки се зад титлите си.
Тъпо е да си модератори и да слагаш подпис за това кой какво е направил за сайта и кой какво сътворил за 6 дни, ами какво да направя като съм тук от преди вас и наистина съм направил никак не малко за сайта на мен също не са ми помагали, но никога не съм мрънкал и ревал по този повод, попитайте интересувайте се и ще видите какво имам предвид, дотогава просто си говорите наизуст.
Тъпо е да поставяш ултиматуми, и да казваш на администрацията да избират между теб и някой си потребител.Всъшност защо изчезна ултиматума някой да не се срамува от него. И после отново да се правиш на единствен и не заменим, минавайки под номера, че сега станало гадно щото аз съм виновен. Съжалявам аз не трия не банвам, не заключвам по най възможния идиотски начин, нямам права да правя такива сериозни золуми, ако искате да бъда баннат използвайте реални и истински съществуващи аргументи и факти и бъдете сигурни, че ако са добри Митко ще ме затрие и толкова.
Модовете ако искат да се откажат няма лошо, веднага можем да предложим и лансираме нови, вярно няма да са толкова запознати с прахчетата и хапчетата, но то и не е нужно за да си добър модератор.
И понеже очевадно моя дневник се оказа “ябълката на раздора” той вече не съществува, дано поне Емзо и ловеца на глави (двамата от тройната коалиция), да се успокоят защото това им бе болната тема, че дневника не бива да се отключва за да ми бъде отнета свободата, е вече съм окован в тежки вериги и под робство :cheese:
За съжаление на двамата модератора потребителите недвусмислено показаха, че искат да виждат и следят мой дневник, (не показаха подобна съпричастност към модовете ), затова бъдете сигурни, че такъв отново ще се появи. Ако въпросните потребители, вече не искат да имам дневник, нека ми пишат на лично, и аз ще уважа желанието им, в крайна сметка дневник имам от няколко месеца преди това като съм нямал никой не е умрял.
Емзо утре ще идвам в Стара Загора да гледам една кочина, обади се да пием по нещо, тъкмо ще ми покажеш тамошните девойки :cheese:
Това е последното ми мнение по темата защото отдавна стана СВРЪХ ГРОЗНА и много хора минаха границата на благоприличието.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 15.08.09 05:20.
15.08.09
04:43
Не просто за какво си говорим. Head_hunter ще те помоля да спреш да ме обиждаш, без никаква явна причина. От както стана това до момента не виждам да съм написал 1 лоша дума за теб, ти почваш да ме обиждаш още от първия си пост. Е кажи ми кой на кого държи тон? Или просто го правиш, защото реално няма как да ми отговориш разумно и смислено, те хората са си го казали, че когато, човек е безсилен на думи почва да обижда. И за другите искам да кажа, че това което правя не го правя за да ми се махне бана много е гадно, че си мислите така... Както и по-горе се опитах да кажа, ама явно никой не слуша направих го за да покажа колко абсурдно стана и, че се надявам найстина да се направят едни хубави правила на форума, защото сега правила НЯМА!!! Такаче глава_ловец като ми говориш за правила то нека да са такива написани черно на бяло, а не нещо което ти е в главата! И понеже ми писна да се разправям с тебе и спирам по какъвто и да е било начин да ти пиша (нещо което ти казах още преди на 2-рото ти писмо към мене, после кажи кой на кого циври) искам да питам г-н Димитър Михайлов според него така ли трябва да се държи един модератор със потребителисте си? Явно се вижда, че head_hunter взима нещатата лично, обижда ме без никаква причина, а в същото време се оплаква от мен за същото, както съм писал тука така и съм му отговорил на писмата не виждам нещо лошо в това... И все пак регистриран съм от 2006, как пък досега никой не се е оплаквал по какъвто и да е било начин от мене и изведнъж стана това? И най-смешното от всичко кога ли станах мрънкащо човек, стига бе, сериозно ли :lol:
Моля прекратете тоя лов на вещици, че найстина е смешно от страни...
Пак повтарям не искам никой да ми маха бана и никога не съм го искал, просто искам ситуацята да се изясни и да се надяваме да се изградят едни ясни правила нещо което в момента няма... A aко господин модератора продължи да ме обижда, то мисля на всички ще стане кой кого и защо...
И какъв диалог съм тръгнал да водя при положение, че след 2-рото писмо му казах, че няма да говоря с него?!
Мнението беше редактирано от Lenkz на 15.08.09 04:49.
Като модератор:
Тъпо е да си модератори и да слагаш подпис за това кой какво е направил за сайта и кой какво сътворил за 6 дни, ами какво да направя като съм тук от преди вас и наистина съм направил никак не малко за сайта на мен също не са ми помагали, но никога не съм мрънкал и ревал по този повод, попитайте интересувайте се и ще видите какво имам предвид, дотогава просто си говорите наизуст.
Тъпо е да се биеш в гърдите, че си с форума от началото.Е аз съм почти от началото ! Само ти ли си правил нещо за този форум/сайт ? Не, не си !
Тъпо е да нарушаваш правилата и да оставаш ненаказан, защото разбираш ли, някога си бил от екипа.Ами това говори само лошо за теб .....
Тъпо е да поставяш ултиматуми, и да казваш на администрацията да избират между теб и някой си потребител.
Тъпо е, съгласен съм. Ако администрацията си вършеше работата, както трябва - нямаше да се стига до ултиматум.
Всъшност защо изчезна ултиматума някой да не се срамува от него.
Въпросния модератор (аз) се срамува от няколко неща, но тази тема не е от тях. Не бой се, ще я направя пак видима.
Модовете ако искат да се откажат няма лошо, веднага можем да предложим и лансираме нови, вярно няма да са толкова запознати с прахчетата и хапчетата, но то и не е нужно за да си добър модератор.
Така е, както ти си заменим във форума, така и аз.И др. модератори също.
Прахчетата и хапчетата НЕ са основата, но все някой ден ще го разбереш.А може и да не успееш(това последното като потребител го изказвам).
И понеже очевадно моя дневник се оказа “ябълката на раздора” той вече не съществува, дано поне Емзо и ловеца на глави (двамата от тройната коалиция), да се успокоят защото това им бе болната тема,
Да, така само показа, че можеш да се гавриш с екипа, както ти искаш.
Дневника ти си беше за заключване.Е заключихме го(не бях аз замесен в първоначалното заключване!!!).
Имаше така наречения заговор и се появиха подписи на част от потребителите с агитация за дневника ти.
Ето тук е най-големия пропуск в правата на модераторите - липсата на права.
Веднага бих сложил 20-30 дневен БАН на всички агитатори, после ако трябва още и така, докато трябва.
Но .....
Нека да дам своето определение за модератор в този форум.
Регистриран потребител с възможности да:
- редактира
- трие
- да направи някоя тема важна или да я премести
Нищо повече.Прави го на своя(добра) воля.Обикновено губи доста време, за да изглежда мястото тук малко по-изрядно.
А дефакто на края излиза едва ли не самото зло.
—————————————————————
Като потребител:
Иванчо, лично аз се старах десетки пъти да ти помогна.В старите ти дневници няколко пъти ти давах насоки.Няколко пъти не ме послуша, но аз не се отказвах.Дори помагах с голямо желание.Режим ти писах, на ICQ си говорихме.Имаме общи приятели.Не познати - приятели.Мненията им за тях са само положителни.
Не знам и не ме интересува дали си във временна депресия(дума непозната за мен, дано никога не се запозная с нея)или не, но с държанието си доказа, че си с по-големи привилегии от двама модератори тук.
Емзо утре ще идвам в Стара Загора да гледам една кочина, обади се да пием по нещо, тъкмо ще ми покажеш тамошните девойки cheese
В момента си последния човек, с който искам да се запозная.Поне засега.
Най-вероятно това е последното ми лично обръщение към теб.
————————————————————————————————
Решението ми като част от екипа (думата модератор вече е зла дума):
Игнорирам раздела с дневниците, всичко си продължава по старому там.
Всяка глупост в другите раздели обаче ще бъде трита/редактирана без обяснение.Мога да различа, кое е “глупост”, бъдете спокойни.
Има и втори вариант:
Ако управата сметне, че съм злоупотребил - да ми отнеме правата.Ще си остана обикновен потребител, само че с друг ник.
п.с. Шишманов, подписа ми ще бъде редактиран, само да ми мине мерака след някой друг ден.
15.08.09
10:22
Emzo зарежи не се занимавай повече с тея двамата виж, че почнаха да се повтарят.
Едно си баба знае едно си бае. Някой ден ще пораснат /може би/.
Държат се така защото им се обръща внимание и им се пуска аванта, а е видно, че и двамата това търсят.
Много държат да се изкарат жертви на лошите модератори, но станаха жалки.
Аз лично ги съжалявам и двамата, а съм същевременно и отвратен докъде могат да паднат двама мъже.
Остгави ги да вършат свинщини - това явно им идва отвътре.
Иване не съм го казал с тея думички, но е хубаво, че дори ти схвана за какво става въпрос.
Това е лично мнение да не плачете как не отива на модератор да се държи така.
Момчета модератори, дано да сте толкова стриктни и към самите себе си, в реалния живот, че ще се получи малко смешен дисбаланс...
Мнението беше редактирано от HeartCore на 15.08.09 17:29.
Хм, абе след толкова много спорове .. единственното подходящо решение е пред вас .. все пак думата “дневник” предразполага към нещо лично .. защо трябва да се мери с един аршин за всички дневници .. тези които искат да споделят нещо лично да го направят в Тяхните си дневници , и ако има спам.. според Тях .. да се оплачат на модератора да трие .. а другите които държат на строг дневник в който само се обсъждат тренировки и хранене , в техните да се трие всичко което вие се превазнасяте уважаеми Модове .. Според мен ревете точно толкова колкото и въпросните ленкс и шишманов .. аре моля ви се .. с приказките за “Корави копелета” и “Женички” по скоро искате да си дигнете самочуствието .. НАМЕРЕТЕ ИЗХОД .. Според мен за различните дневници може да се действа с различен подход ..Мен лично като потребител ми е супер интересно да чета някой дневник в който има споделени лични неща .. и това е също защотото Физиката , формата , е тясно свързана с Психиката ..Много често ключовата дума при иван е Психика .. та за да му помогне някой трябва да научим какво става в главата му .. По-здрави ..
16.08.09
13:19
Хм, абе след толкова много спорове .. единственното подходящо решение е пред вас .. все пак думата “дневник” предразполага към нещо лично .. защо трябва да се мери с един аршин за всички дневници .. тези които искат да споделят нещо лично да го направят в Тяхните си дневници , и ако има спам.. според Тях .. да се оплачат на модератора да трие .. а другите които държат на строг дневник в който само се обсъждат тренировки и хранене , в техните да се трие всичко което вие се превазнасяте уважаеми Модове .. Според мен ревете точно толкова колкото и въпросните ленкс и шишманов .. аре моля ви се .. с приказките за “Корави копелета” и “Женички” по скоро искате да си дигнете самочуствието .. НАМЕРЕТЕ ИЗХОД .. Според мен за различните дневници може да се действа с различен подход ..Мен лично като потребител ми е супер интересно да чета някой дневник в който има споделени лични неща .. и това е също защотото Физиката , формата , е тясно свързана с Психиката ..Много често ключовата дума при иван е Психика .. та за да му помогне някой трябва да научим какво става в главата му .. По-здрави ..
Подкрепям предложението ти дума по дума!
Аз лично съм казал, че давам са пеше квото си исках хората в моя дневник.
С тази масова истерия по този спам, нищо чудно и аз вече да се водя спамер, а може би и във собствения си днивник.
Ако поради някаква причина модовете нямат невероятно много против, аз съм ЗА известно количство спам в моя дневник, като стане много, ще си кажа. Един път съм си казвал.
16.08.09
13:27
Това го предложих още вчера, както и интересните дискусии да се местят в подходящите теми, както виждате на никои не пука... Аз от модератор досега не съм чул смислено нещо, само нападки и глупусти, кой бил прав, кой бил крив и кой какво направил, кой бил тъп и т.н... Просто явно приемат нещата твърде личностно вече и никои всъщност не се замисля, за какво иде реч... Едно креативно изречение нямаше... Опитах се да им го кажа в предните постове всички виждат резултатите...
И нека не бъда лош пророк, но мнението ми пак няма да бъде разбрано правилно от горе-описаните и ще бъда порицан...
Напълно съм съгласен с реакциите на модераторите.Въпреки че не съм им много симпатичен и не съм близък с никой от тях.Трябва да има някакъв ред и дисциплина.От тая анархия в държавата сме я докарали на тоя хал,сегашния.Това не е сайта за запознанства Импулс,Намери ме,4укни ком и прочее.Който иска да върти любов си има скайп и ЛС.А тия дневници са електронни фитнесдневници.Къде пише ЛИЧНИ ДНЕВНИЦИ? Я ми обяснете,че трябва май да си прегледам нещо очите.Май окьоравях.Горе пише дневници(бета)-мъжки дневници.Думата лични никъде не срещам.Това че дневникът е “твой”,не значи че можеш да го вземеш под мишница и пъхнеш в чекмеджето.Какво значи “мой личен дневник”.Сайта ти дава право и възможност да водиш фитнес тренировъчен,тоест спортен дневник.За което трябва да си дори благодарен на администраторите и модераторите.Това е тяхна собственост,техен труд.И идва някой с регистрация отпреди месец-два и командва кое как трябва да бъде.А трябва да бъде точно както той иска.
Не знам какво са си разменили на ЛС Ленкс и модератора head_hunter.Обаче не може 14-16 годишен да прави такива фасони и да разговаря като равен с човек дето е почти два пъти по-голям от него.Просто тия номера ги продават на даскало.Стана почти узаконено правило учителите да ги правите на маймуни.Но в тоя сайт тия разпасани,разгащени обноски не бива да минават.Нека се знае кой какъв е,кой е модератор и кой обикновен потребител.И всеки да си знае мястото.А който не му харесва сайта и редакционната му политика,има си десетки други фитнессайтове.Не толкова популярни и добри може би.Но защо когато някой не е съгласен с порядките тук продължава да си стои.И дори нещо повече,опитва се да промени тия порядки по своя тертип,ето това не мога да разбера.Аз не мога да си позволя да давам акъл на Михайлов,администраторите и модераторите.Все едно някой да поканя у дома и ми дава акъл,кое как трябва да подредя.И трябва да стане както той иска,а не по моя вкус.На мен собственика.Тия неща дето ги пишете са просто пълен абсурд.
———
bolded by emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 16.08.09 15:06.
Точно така... да не говорим че се пишат от хора с 10 поста за гърба си или такива които не са допринесли с нищо, но имат претенции.
16.08.09
15:06
Миро 14-16 годишен? На 22 години съм, поради ред прични работя от много години вече, може да се каже, че се издържам сам, уча висше и успеха ми е мн.добър, в работата и сред приятелите си се позлвам с уважение, повярвай ми одавна не ми пука кой и какво мисли за мен. Смятам се за достатъчно пораснъл, че да мога си говоря с който както аз прецения, не ми е нужен никой да ми го казва,а за жалост явно преди малко бях прав с написаното... Стига писали за неща който не разбирате...
Е добре.22 години.Свързвах погрешно дневника ти с тия на Трашметал,Стоманчо и други.Чудех се,че си токова едър на тяхната възраст.Би трябвало на 22 да разбираш нещата.Нали правиш разлика примерно между Българското национално радио и частните медии.Към първото може да имаш някакви претенции какво да се говори,каква музика да се пуска.А частните медии имат своя редакционна политика,своя визия за програмната схема и емисиите си.И това е тяхно право.
Нямам нищо против да направиш 100 пъти по-добър фитнессайт и всички да се прехвърлим при теб. :) Ще видиш,че не е толкова просто.Нека уважаваме хората които създават нещо полезно за нас.Тях и техния труд.
Преди 2 години се увлякох в глупав и ненужен спор.По една тема за медиците в Либия.Хънтър и Дзвер ми бяха ужасно сърдити.Сега виждам,че прекалих и използвам случая да им се извиня.Не съобразих,че това е тяхно мнение,становище на техния екип.И че те имат право на това.Имат своя принос и заслуги към сайта.Имат своя редакционна политика.
В тоя живот Ленкс,има хиляди неща с които не сме съгласни.А не можем да променим.Трябва да свикнеш с това.Но за двата инцидента с теб и Шишманов смятам,че модераторите са прави.Тия дневници се разводниха много.Личната информация(разни баналности от ежедневието) в тях става все повече,а полезната все по-малко.Може би след още някой месец ще влизам тук за запознанства,а в сайтовете за запознанства-за да чета спортна информация :)
16.08.09
16:46
Аз предлагам да спрем да коментираме, репликираме, дразним, изнервяме и т.н. (аз спрях да го правя) !!! Има си кой да решава политиката на изданието има си кой да я прокарва. Lenks има бан, Lenkz също има бан, а Шишманов няма дневник (нещо за което отдавна лично настоявах), модовете не са безумно строги и всичко си е тихо и спокойно както си беше преди десетина дни (искренно се надявам и за в бъдеще да е така). Няма никакъв смисъл да коментираме.
Самите последни мнения в тази тема са ИСТИНСКИ спам във форума и конкретно в настоящия дневник.
Lenkz, ако продължаваш да пишеш от този ник, има вероятност бана ти да стане перманентен. В правилата пише, че решение на модератор не се оспорва или заобикаля, независимо от мотива. Щом сме назначени, значи са се доверили на преценката ни и ни е гласувано доверие. Не казвам, че сме безгрешни, но това има кой да го решава.
Знаеш ли колко ми се иска понякога да използвам правата си и да затрия тъпите теми и постове на хора, които си нямат и грам понятие за какво говорят? Ако влагах лични мотиви в действията си, щях да трия наред и доста хора да си заминат покрай това.
Аз съм за в дневниците да се пише по-свободно, но не и да се обръщат на чат и да се пишат само неща, нямащи нищо общо с форума. Какво се получава на практика - вечерта влизам в някой дневник, който съм чел сутринта. И се оказва, че за това време са се натрупали 2-3 страници празни приказки и трябва да чета доста назад, само за да схвана за какво си говорите, да не говорим ако искам да видя и сравня последните няколко тренировки на човека. Как ще ги намеря, ако са разделени от по 2-3 страници общи приказки?
Ако някой има да казва нещо на някой - да минава на лични. Приключвайте дискусията.
Ще помоля някой модератор да изтрие/премести всичките последни мнения които нямат общо с режима и тренировките...
5х5 Резултати :)
5х5 5 седмици
Начало Край
Лег 70кг 80кг +10кг
Полу лег с лост 60кг 76кг +16кг
Полу лег с дъмбели 25кг 30кг +5 за 1 дъмбел
Основни постижения на лег
Начало Край
70кг х8 х10 +2 повторения
80кг х5-6 х8 +2 повторения
90кг х1-2 х3 +1-2 повторения
100кг - х1 рекорд
Ами това е, много съм доволен от тази програма. Гърдите дръпнаха доволно само за 35 дни както на сила така и на обем, маса и плътност и то без никакви спецялни хранителни режими и каквито и да е било подсилващи суплементи... Благодаря на всички които ме насочиха към тази програма директно и индиректно :) Препоръчвам я на всеки :)
Ето и малко мерки - качил съм 5кг някъде от както съм в режим на качване или сега съм 85-6кг като последния път след като се мерих в хотела канатара показа 88кг с дрехите... в талията около 1см сега е около 76см, ханша също е мръднал леко на горе - 96см... Ръката беше стигнала почти 41см, но след кратко боледуване и куп препядствя който ми пречеха да се храня нормално поспадна... Надявам се скоро да мога да си нормализирам храната...
http://195.149.248.189:8080/2009-08-30/cee5f68e564b4e2ca7399f0e10330b61_920x0.jpg
Мнението беше редактирано от Lenks на 30.08.09 08:03.
Ленкс, здравей отново ! :)
Разгледах снимките внимателно, но не открих 5-те кг...това, разбира се, нищо не означава. Качил си силата, браво за единицата на лег. Никакво кардио ли не правиш вече? Решил ли си как ще тренираш занапред или ще караш още на 5х5?
ЕДИТ: Еха, поздравления за книжката !
Мнението беше редактирано от Инис на 30.08.09 10:42.
Здравей и на теб, Инис :)
Разликите в тия 5кг и аз не знам каде са толкова, всички дрехи си ми стават, естествено малко съм качил де, усещам го по колана :) Но това, че разликата не се вижда толкоз по корема може само да ме радва разбира се :) Кардио правя, но тези дни не ми остава време... Искарах най-после пустата книжка и тези дни търча за документи, БЧК и т.н. и после нямам желание и много ми се разджурка храната... За капак се разболях за кратко (2 дена) и в тях почти нищо не ядях, защото ме болеше корема и ми беше гадничко... А за тренировката забравих да кажа, че ще направя още 1 цикъл от 5 а може би 6 седмици 5х5 и после ще си мина на стария режим известно време... Идеята ми е, да не стане като преди и да изпадна пак във мощен застой... Зимата като вече почне по-сериозното качване ще остана по-дълго на 5х5 :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 30.08.09 10:38.
30.08.09
10:48
Ха така Ленкси.
Честита книжка и продължавай с червеничкото! ;)
30.08.09
11:44
И аз не откривам разлики. Ао си качил 5 килограма, повечето дрехи няма ти стават, освен ако не са ти подарявани :lol:
Неделя 30.08.2009г
Закуска - 8:00 омлет 4 яйца със сирене, пълнозърнест хляб 4 филии
10:00 - Кофичка кисело мляко
11:30 - BCAA
Tренировка
13:20 - Суроватка, мед
Обяд 15:00 - Хек, картофи, сирене
Вечеря 18:00- 4 яйца пържени, 3 филии хляб
22:00 - извара
Тренировка
Гръб/Трицепс/Корем
Набираня широк хват - 3x8
Набираня широк хват успореден - 3х8
Набираня тесен хват успореден - 3х8
Чукове - 3х8 80кг
Лег тесен хват - 3х8 70кг
Френско - 3х8 40кг
Скрипец с въже - 3х12 35кг
Ами това е, хубава тренировка се получи. Реших да променя тренировката си за гръб като ще правя различни вариации набираня всеки път да видим дали ще се разшири мъничко :) 72 набираня мисля, че са добра бройка... Храната няма да я коментирам, постоянно ми излизат непредвидени разходи и се налага много често да свивам бюджета именно там за съжеление...
Мнението беше редактирано от Lenks на 31.08.09 17:43.
30.08.09
20:52
Welcome back mr. Anderson :lol:
Ленкс, май само гърдите тренираш 5х5.Защо не пробваш и другите мускулни групи щом ти допада.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 30.08.09 20:53.
Ами всъщност съм мислил затова много и дори сигурно и така ще направя, но зимата :) Има го тоя момент, че подобно нещо малко или много качва времетраенето на 1 тренировка, а тогаващ мисля да почна да тренирам 4 пъти седмично...
Мнението беше редактирано от Lenks на 31.08.09 02:59.
Мхм, с кое ти се качва времетраенето ? При теб колко продължава една тренировка ?
Винаги се “побираш” в 60-70мин, с 5х5.
Хахах ти сериозно ли???? Как да не качва времетраенето бе човек? Я помисли малко сега прявя средно 7 упражнения по 3 серии, това значи, че обема ще ми се качи с още 12 серии, е това не качвали времетраенето на тренировката? 7 упражнения по 5 серии са 35 серии общо и тъй като тук говорим по-скоро за силова тренировка, времето за почивка между серийте е да речем 2.5мин сам може да си сметнеш колко излиза...
Защо 7 упражнения?!
Ако правиш 5х5 на всяко упражнения, тогава в една тренировка трябва да имаш 3-5 упражнения максимум, и при това всичките трябва да са базови.
Ми кой те кара да правиш по 7 упражнения, ........ ? Много ограничено мислиш, това мога да ти кажа.
еми да речем за голямата група 4 а за по-малката 3… Не искам да променям начина си на трениране... Като мина на 4 дневен сплит, гърдите и гърба ще са изнесени във отделни дни, за крака няма да правя 5х5… Може и да не правя абсолютно всичко 5х5, а последното да си го оставя 3-4х12, има много време докато реша какв точно ще правя...
Мнението беше редактирано от Lenks на 31.08.09 10:36.