17.06.08
18:02
Търся нещо за изгаряне на мазнини да не е L-Carnitine ! Парите нямат значени искам да е хубаво !!! Моляви пишете :)
За момента с най-бързо придобиване - Fyre - syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27
17.06.08
18:36
+ един Spyce и си бомба.
17.06.08
19:50
Защо без L-Carnitine ?!?!
18.06.08
05:29
Аз знам че мога да изгоря без да зимам нищо но е прекалено трудно при мене .. Въптеки че тренирам през цялото си време и спорта е сичко за мене имам 5 килограма в повече които трябва да сваля за предстоящите ми състезание .. За това търся нещо което да ми помогне ! Видях в една статия това - Може ли SPYCE да се комбинира с други фебтърнери?
SPYCE e напълно безопасен естествен продукт, поради което може без проблем да се комбинира с други бърнер или Л-карнитин. Препоръчва се комбинацията FYRE + SPYCE.
Според вас дали ефекта ще е добър ако комбинирам FYRE + SPYCE ?
Мнението беше редактирано от Badmintonista на 18.06.08 05:36.
Спайс подтиска апетита, аз съм 90% убеден, че ти не се храниш достатъчно или правилно и предполагам, че нямаш нужда от него.
Мдам, и аз мисля, че Spyce е по-скоро за хора, който имат проблем с апетита...
Не знам защо така смело задраскваш л-карнетина, като той за мен лично, е един от доказано действащите, и е компонент в маса продукти.
Просто си вземи качествен л-карнетин, за предпочитане течен, комбиниран със спорт, ще постигнеш търсения ефект.
За отслабването на първо място е храненето, заедно с движението, и чак тогава добавките (като може и без тях).