Хранителен режим въпрос

19.06.08
13:05

Писах преди 1 година, но username ми е изчезнал от тогава. На 18 години съм. Преди бях 95 кг, висок съм 184. сега съм 77 кг, пак съм толкова висок:) За тази 1 година се хранех на нещо като НВД ,но не много строго и с няколко почивки по празниците. Не съм пил никакви хапчета. До преди 1 месец си свалях добре килограми, но напоследък спрях да свалям, а дори започнах още по-строго да си следя храната и през ден да правя кардио скачане, тичане или колело. Трябва ми да сваля още 1-2 килограма, заради корема ми ( правя коремни преси през ден по 200-250 и вдигане не крака от лег, пробвах всеки ден, но ме болят мускулите като ги правя ). Някои хора ми казаха че организмът ми най-вероятно се е приспособил и за това почти не свалям. Можете ли да ми препоръчате някаква диета, която да е по различна и да постигна желания ефект.

19.06.08
13:41

Кажи каква е сегашната, за да може евентуално някой да ти каже какво да промениш. Освен тичането с щанги работиш ли?Иначе на тоя ръст не виждам накъде ще сваляш още, то затова и е спрял процеса...

19.06.08
14:25

Какво целиш с още отслабване? Да ти се видят всички плочки или искаш да станеш супер изчистен. Прекалено много коремни преси правиш, 100% претренираш мускулите и не виждам как ще растат. Може да се съсредоточиш върху три-четири пъти на седмица, не повече. Като гледам така си луд на тема корем, ето ти една книжка в нея има всички необходими упражнения за корем, примерни менюта, тренировки и тн. Успех!

19.06.08
22:08

За 182см 77кг са малко! Погледни се в огледалото и си направи сметка на къде си тръгнал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1