05.07.14
09:23
Естествено че прекалено големите крака е супер грозно, ако тренираш за привлекателна визия , няма смисъл да правиш огромни бутове нито ще си по силен нито нищо, само ще си търсиш големи дрехи...... аз лично тренирам за горната част доста за долната средно, не ми пука че са ми по слаби краката важното е че ми е комфортно да си нося впити дънки защото на работата която работя не може да съм като кашон
05.07.14
09:54
аз лично тренирам за горната част доста за долната средно, не ми пука че са ми по слаби краката важното е че ми е комфортно да си нося впити дънки защото на работата която работя не може да съм като кашон
Е нали скоро пуска тема, че тренираш много краката, а ти стоят малки - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/74342 ?Или и ти си тука да лаладжийстваш само.
аз лично тренирам за горната част доста за долната средно, не ми пука че са ми по слаби краката важното е че ми е комфортно да си нося впити дънки защото на работата която работя не може да съм като кашон
Е нали скоро пуска тема, че тренираш много краката, а ти стоят малки - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/74342 ?Или и ти си тука да лаладжийстваш само.
хахахаха изпревари ме - тъкмо се чудех къде е тая тема с “деката” и 76 см бедро :))
Мнението беше редактирано от Мартин на 05.07.14 10:49.
На лъжата краката освен къси се оказаха и хилави :D
05.07.14
15:15
В друга тема клякаше 15-ки със 110,а после гледам пише, че не клякал със щанга, а правел БГ клек с 90кг. за едно повт. Върви разбери.
05.07.14
18:11
Бедро до 70см е нормално, след 70 е грозно, клякам но вече рядко от клек смисъл няма , вървя към 100кг вече...
05.07.14
18:19
Пич ти си щангист ние имаме коренно мислене, ти тренираш за победа или там за маса например, и имаш цел, аз тренирам за тонус, правя упражнения с който се чувствам добре, виж клека го мразя и рядко го правя, но за сметка на него, на тяга вдигам докато ми стане лошо...
клека го мразя и рядко го правя
Това вече е друго. Едно е да кажеш, че мразиш да клякаш, друго е да кажеш, че от клек няма смисъл. ;)
Точно така Ронката е щангист, военна преса се прави най-добре зад врат, клека е ненужно упражнение, а тяга се прави докато ти прилошее ... беше споменал нещо за НСА. Учил ли си там или ... защото нещо мненията, които изказваш не се връзват със спортно образование. Или поне на мен така ми се струва... де да знам
05.07.14
18:43
Мартине и ти си прав, всеки си е индивидуален , например аз зад врат мога да правя с 70кг , а пред гърди ми е мъка зле ми е, и затова така се изразих , но това не значи например че за теб е добре да го правиш зад врат... ами завършил съм НСА , но не съм учил материя свързана с фитнес, просто сме имали такива шорт-часове, те естествено ни учеха , че всичко започва от клек,лег,и тяга, но явно аз съм различен скапан индивид който мрази клека... изразявам се доста ограничено и селско за което се извинявам.
Самото изразяване не е проблем, по-скоро мненията ти на много места си противоречат. Пък и не отговарят много на моите лични представи за разумно трениране. Все пак колкото и да сме индивидуални, за което си прав, има неща, които са общовалидни. Не се сърди - не искам, да те обиждам - просто не ми се връзват нещата и се опитвам да си ги доизясня :)) пОздрави
05.07.14
21:16
И аз не се разбирам Мартине, говоря едно правя друго мисля трето, до сега хейтвах клековете , а преди малко се върнах от зала и правих пълен клек с 150 ,12ки... е кажи ми какво ми е нз.
06.07.14
10:10
И аз не се разбирам Мартине, говоря едно правя друго мисля трето, до сега хейтвах клековете , а преди малко се върнах от зала и правих пълен клек с 150 ,12ки... е кажи ми какво ми е нз.
Това е непостоянство, което е от една страна е добро качество от гледна точка, че се пробват различни неща, че телата ни са с променливи състояния и е добре човек да се съобразява с това, и че експериментирането предпазва от вяра в догми и фанатизъм в убежденията.