Противозачатъчни - съвет?!

21.06.08
11:38

Исписаха ми противозачатачни, но не сам сигурна как ще ми повлияят? Ако някои от вас има повече инфо за тях,страничните ефекти.....нека каже!Дали биха попречили на тренировките ми, нали се стигало до депресии и се задаржало вода от ” хапчето”?
Мерси ;)

21.06.08
13:38

Здравей! Има тоооооооооолкова много сайтове и форуми за това, където много момичета пишат, а това е предимно мъжки сайт, но.....все пак има и жени. Първо, не те съветвам да се лекуваш по форумите, както и да търсиш там/тук;) отговора на здравословните си проблеми по принцип. Колкото до противозачатъчните, първо много внимателно си прочети листовката към тях, защото са много видове и в много различни концентрации и дозировки, освен това на всекиго действат по различен начин откъм странични ефекти.

22.06.08
08:39

Приятелката ми е на противозачатъчни вече 3 години като в началото започна с Диане и след половин година мина на Жанин. Нямала е никакви проблеми нито със спорт, нито с килограми, нищо... Но това е тя, а при други може да е друго яче ;).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1