22.06.08
18:14
Здравейте.
предполагам това е поредната тема но незнам вече какво да правя.
мъж
около 30 год.
работя по 10 часа на бюро
височина 176
тегло 82 кг
структура на тялото: тип амфора т.е ( големи крака и задник, корем паласки, тесни неразвити рамене )
това което искам да направя е да сваля задника корема и паласките
и да развия горната част на торса ( предно рамо и странично рамо ) без да развивам трапеца
имам голям трапец и гърди ( гърдите искам да ги стегна и малко да ги сваля за да не увиснат )
проблем 1: след тежък работен ден както се случва почти всеки ден нямам психическа сила да тренирам. или по скоро да бъда постоянен в тренировките. ходих 2 месеца на бокс и няколко пъти на фитнес но не постоянно ( време )
проблем 2: пил съм редуктил 2 пъти по 2 месеца по 15 мг ... първия път преди години отслабнах с над 12 килограма втория път неможах и с 3 кг да отслабна.
хранене: по малко без хляб. пия много течности и задържам много течности
въздържам се от мазни храни. ям предимно супи салати и месо - риба и пилешко месо под всякаква форма.
можете ли да ми кажете хранителни добавки препарати или медикаменти + определени упражнения които да се правят по възможност рядко ( поради липсата на време ) с които да се справя с проблема
стремя се към максимално бързи резултати.
1/ Психическата имора не би трябвало да ти пречи. Много добре знам какво е, но като започне загрявката адреналина се качва и нещата вървят добре. Освен това физическата активност ти помага да не ти се отрязява стреса на ежедневието. Оптай се да тренираш в екип, помага за мотивацията, но самия ти не си навит, забрави, фитнеса не е за непостоянните.
2/ Добавки не ти трябват според мен за момента, трябва ти стабилизиране на метаболизма с добра програма за зала и нормално хранене. Седни и прочети повече инфо. В рамките на 1 тема никой няма да седне да ти открива топлата вода. Какво би станоло ако всеки влиза и пита без да търси?
Зареди се с търпение, на бързо, нищо качествено не става.