24.06.08
23:58
Здравеите , аз съм на 18 години и съм висок 1.70 тежа само 48 - 50 кг което е доста малко .. от доста време ходя на фитнес но просто съм непостоянен ... Този път съм репил да се заема наистина сериозно и да стане 4овек от мен :) Дори съм си харесал ето тази програма за тренировки - http://www.bb-team.org/workout/1291/
Та искъм да се посаветвам с конпетентни хора като вас коя програма би била наи добра - до момента прегледах доста теми и открих тази програма -
закуска(7 часа)
4 цели разбъркани яйца с извара
1 голяма купа овесени ядки(около 100 гр) с две супени лъжици кавява захар
1 голям банан
250 мл. плодов сок
предобедна закуска(10 часа)
протеинов шейк смесен с един голям банан и 250мл соево мляко
обед(13 часа)
1 пилешко бутче
1 голям варен картоф
зелена салата
следобедна закуска(15 часа)
протеинов шейк смесен с един голям банан и 250мл соево мляко
хранене след тренировка(18 часа)
150 гр. риба на скара
1 голяма купа ориз
зелена салата
250мл вода
вечерна закуска(19:30 часа)
протеинов шейк с 150 мл плодов сок и и 250 мл соево мляко
вечеря(21:30)
1 пилешко бутче
зелена салата
смятате ли 4е е добре .. не са ли доста протеиновите шеикове :?
и какво представляват тези протеинови шеикове ?
п.п Благодатя предварително на вс. отзували се .
Темата беше редактирана от Loonbg на 23.08.09 15:02.
25.06.08
07:25
Ми на мен ми изглежда добре.Не се престаравай чак толкова че и водата да пресмяташ ;) Здраво хапвай правилните неща и ще стане. За протеиновите шейкове мога да ти кажа едно нещо- трябват ти само задължително след трен(за суроватка става въпрос).Другите дози не са задължителни стига да си набавяш белтъчините от храната.
Имаш ли алергия към млякото? Ако не давай с обикновено!
По принцип 2 шейка са достатъчни. Но какво питаш с “какво представляват тези протеинови шеикове “
Все едно аз да включа в режима си някав зеленчук дрънденол, който не съм виждал никога, но съм чувал че има ефект!
Аз известно време бях по тази програма и абсолютно никакъъв ефект с изключение веднъж имах мускулна треска на гърба(но бях сменил едно от упражненията от програмата ;) )
Вместо разгъвания сложи клек 100 пъти по-добре е ;)
Като цяло хранителния ти режим е добре според мене!
Ти си за болница мой човек!С тези килограми.176 на 48 килограма.Не става човек от тебе,съжалявам!
казано от Миро на 04.07.08, 20:18:
Ти си за болница мой човек!С тези килограми.176 на 48 килограма.Не става човек от тебе,съжалявам!
майко , ти какво каза ...
10.07.08
20:05
казано от Vasko на 26.06.08, 14:18:
Все едно аз да включа в режима си някав зеленчук дрънденол, който не съм виждал никога, но съм чувал че има ефект! quote]
Името на зеленчука ми харесва хаха :) определено може и да има ефект от него като гледам на какво завършва :)
казано от Sha6ma на 05.07.08, 14:04:
казано от Миро на 04.07.08, 20:18:
майко , ти какво каза ...
Това е първият пост на Loonbg.Момчето си прави е*авка с нас затова му писах това.18 годишен да тежи 48-50кг на 176 ръст?Много малко вероятно.