26.06.08
16:00
Здравейте замислел съм се да закупя Animal M Stak
Бих искал някой който го е ползвал да сподели мнение да ли си заслужава ?
и с какво още мога да го комбинирам ?
26.06.08
17:18
На колко си години, от колко време тренираш, какви финансови средства можеш да отделяш? Това е продукт, който е добре да се комбинира заедно с още 2-3 неща,за да му се усети ефекта, като не трябва да се лишаваш по никакъв начин от протеин,ако решиш да го вземеш
27.06.08
21:56
Ако този на аватара ти си всъщност самия ти мисля 4е все още не си достигнал нивото на което ти е необходим М Стак.Ина4е е хубаво да вземеш две кутийки ( със съответната пауза от 1 седмица между тях ) и големи количества протеин в дневното ти меню ( както те посъветва СИЛАБГ ) поради естеството на действие на самия М СТАК
Не сум аз този на аватара....мога да отдела към 150лв за добавки...като смята да го поръчвам от Интернет защото излиза мн по евтино....
28.06.08
17:32
Ти така и не отговори на основния въпрос, на колко си години и от колко време тренираш? И в тези 150 лв с протеин или без него, защото ако мислиш да си вземеш М-Стак вместо протеин и да пестиш от ядене, по-добре си спести парите. М-Стак основната му функция е nutrition partioning agent, което означава, че помага за правилното и по-бързо усвояване на хранителните вещества и по-специално белтъчините, със своя фитостеролен комплекс, амино-анаболен комплекс от Leucine и другите съставки. Добавката е добра ако се комбинира с други продукти. Вече има и далеч по-ефективни добавки, но пак ти казвам,НАЙ-ВАЖНОТО В ТВОЯ СЛУЧАЙ СА ГОДИНИТЕ ТИ И ОПИТА В ЗАЛАТА. И НЕ СТАВА САМО С ЕДНА КУТИЯ И САМО С НЕЯ, ТРЯБВА КОМБИНАЦИИ ОТ ДОБАВКИ, ТЪРПЕНИЕ И СИЛНА ВОЛЯ. БЪРЗИЯ ЕФЕКТ НЕ Е ПОСТОЯНЕН!
на 17г. съм
172см
62кг
тренирам горе долу от година с едно леко прекъсване’
Ясно ми е че с една кутия нищо няма да стане....казаха ми че ако го зимам трябва да продължа поне 3-4 месеца
29.06.08
14:43
Както и да го гледаме все още ти е раничко за този продукт.Спокойно можеш да се развиваш още дълго време наблягайки на хранене тренировки и съвсем основните добавки.Даже не знам защо си се насочил към такива продукти.Нямаш ли напредък в залата?
имам некъф лек напредък ама....
пък ми разправяха,че Animal M Stak бил мн добър за постигане на големи резултати....