Какво мислите за комбинацията

27.06.08
12:30

Какво мислите за комбинацията:

nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=276&Itemid=44

+

nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=44

+

nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=46

Или накратко казано лют червен пипер+зелен чай+течни омега мастни киселини.Удачно ли е след свалянето на 35-те ми излишни килограма да взема тази комбинация.Естественно продължавайки със спортната ми диета и приема на протеин.

27.06.08
12:46

+ кофеин и карнитин би било добре.
Кайена не го пий на празен стомах ;)

27.06.08
13:39

или в крайна сметка да си вземеш нещо, в което се срещат въпросните неща...

27.06.08
19:08

Moже и Йохимбин да добавиш, аз съм изключително доволен.

казано от Красимир! на 27.06.08, 19:08:

Moже и Йохимбин да добавиш, аз съм изключително доволен.

Имам йохимбин с изтекъл срок на годност няколко скатули с по пет хапчета.Имам и половин бутилка течен л-карнитин на гореописаната фирма.Какво  мога да очаквам от тези добавки, дали ще продължа да свалям с тях защото сякаш отново съм в застой който този път е не само физически ами и психически.

27.06.08
19:49

Най-лесно щом е и психически застоя ще излезеш не толкова с добавки , а с Carb Cycling ;)

ИВ

27.06.08
20:36

Иван Шишманов, на коя фирма ти е йохимбето?

казано от Иван Станков на 27.06.08, 20:36:

Иван Шишманов, на коя фирма ти е йохимбето?

Фирмата е мега неизвестна.Сайта и е:

http://www.stacker2.com/

На скатули ми го дадоха от по 6 хапчета е всяка скатула.

28.06.08
04:14

Фирмата е многи iзвестна даже, особено версиите им с ефедра :D

p.s. NVE Pharma ....... е фирмата, Stacker e продуктова линия.

Мнението беше редактирано от emzo на 28.06.08 04:15.

ИВ

28.06.08
06:57

Мерси, а аз също като емзо щях да напиша това :).

Адаш, съветвам те зеленият чай да го комбинираш с EGCg за по-добър ефект. Кофеин като добавка е почти задължителна за прилив на енергия - Prolab и API имат хубав кофеин, който може да се намери в БГ.

Кайена супер затопля, аз пия такъв в момента.

28.06.08
07:55

На Primaforce също са добри нещатата, препоръчвам : )

СБ

28.06.08
08:26

казано от Красимир! на 28.06.08, 07:55:

На Primaforce също са добри нещатата, препоръчвам : )

В средата на Юли ги вкарваме PrimaForce и Scivation и ще има Yohimbine HCL както и останалите продукти... С тези двете марки сме подписали ексклузивност за 5 Балкански страни, така че количества ще има!

28.06.08
13:13

Леле колко Y HCL съм изпил аз си знам, обаче в пъти повече се усеща екстракта, но пък хидрохлорида кърти миФки и той :Д

СБ

28.06.08
14:02

казано от emzo на 28.06.08, 13:13:

Леле колко Y HCL съм изпил аз си знам, обаче в пъти повече се усеща екстракта, но пък хидрохлорида кърти миФки и той :Д

Мдааааааааа Emzo… u know how this good stuff kicks ASSSSSSSSSS… ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1